virtuel reality teambuildingøvelser firma arrangement hånd

VR Casa Del Papel

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Innovation

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

VR Teambuilding a la Papirhuset

Har du ligesom mange andre danskere også slugt den populære Netflix-serie La Casa De Papel (også kendt som Papirhuset)? Nu har du og dine kollegaer chancen for udleve drømmen som Tokyo, Rio og alle de andre i virtual reality på en teamdag, der ikke bliver som alle andre.

 Et succesfuldt røveri kræver god planlægning, og god planlægning kræver effektiv kommunikation. Med denne teambuildingaktivitet får I en VR-oplevelse, hvor I sammen skal teste jeres samarbejdsevner, mens I løser gåder og opgaver i det virtuelle univers kendt fra tv-serien. 

Samarbejdet bliver for alvor sat på prøve, når I skal bruges jeres individuelle kompetencer til at udføre det perfekte bankrøveri. Præcis som hovedpersonerne i Papirhuset. Bagefter vil I have en langt bedre forståelse både af jer selv, hinanden og teamet som helhed. I vil se, hvad det er I hver især bidrager med til teamet. Hvad det er, der gør netop JER uundværlige. For I er uundværlige. I bidrager hver især med noget ekstraordinært. Det er bare let at glemme, når hverdagen kører derudaf med 120 i timen. Denne her teambuildingaktivitet minder jer om det.

Sådan foregår det

Undervejs skiftes I til at være i den spanske Nationalbank og i den virkelige verden – derfor er det altafgørende, at I kommunikerer klart og tydeligt som team. De af jer, der er i den virkelige verden får en lang række information, som I skal viderebringe til den af jeres holdkammerater, der er inde i Nationalbanken. I skifter selvfølgelig undervejs, så I alle sammen får muligheden for at mærke den intense stemning fra tv-serien.

Vores La Casa de Papel VR escape game udfordrer jeres samarbejds- og problemløsningsevner på en ny og forfriskende måde. I vil undervejs finde ud af, at klar og tydelig kommunikation er altafgørende for, at I sammen lykkes. Hvad end det gælder desarmering af bomber og indbrud i pengeskabe eller de opgaver, I møder i dagligdagen på kontoret. I får kompetencer, viden og indsigt med jer, som I med garanti vil få glæde af i hverdagen fremover.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Teambuilding Musik & kunst Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.