samarbejdsøvelse med Laser lerdue team building øvelser

Laser lerdue

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

LASER LERDUE

Denne aktivitet er en opgradering af den klassiske sportsgren lerdue skydning. I stedet for at bruge krudt bruges der istedet laser!

Laser Lerdue skydning

Proceduren er grundlæggende den samme: Tag plads, sigt og skyd! Lerduerne er malet i neonfarver, så de nemt kan ses, og geværerne som vi medringer, er modificerede Remington haglgeværer med infrarød teknologi. Denne teknologi medfører, at der ved affyring af skud, ikke er rekyl (tilbageslag). Dog vil lyden af skuddet komme fra et anlæg, så følelsen af at skyde rigtigt er helt i top!

Vi kan tilbyde fire forskellige slags konkurrencer, og vi medbringer alt nødvendigt udstyr samt et jagttelt til at skyde fra ved udfordrende vejr. Hvis en eller flere af skytterne rammer i samme runde, registreres træfferne på det store digitale scoreboard, som vi sørger for bliver stillet op.

Aktiviteten er designet til, at 5 personer kan skyde samtidigt, hvilket giver en herlig konkurrence og sjov teambuilding. Vores professionelle instruktører er vant til at skabe en god stemning og konkurrenceånd, og står også for at kåre en vinder af arrangementet.

Vi kan levere arrangementet alle steder, såfremt at pladsen er til det (20x40m).

Information

Vores instruktører bliver op til hvert arrangement, grundigt briefet i og omkring jeres event. På den måde sikrer vi, at jeres tema og eventuelle målsætninger for dagen bliver opfyldt, og at I får præcist det arrangement med det udbytte, som I ønsker. Alle vores instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor med stor rutine og præcision, lægge vægt på de områder som I ønsker at få styrket eller arbejdet videre med.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.