Escaperoom I en box

The Cube Mobilt Escapegame

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Innovation

  Kommunikation

  Teamwork

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Prøv et mobilt escape room, hvor der er plads til jer alle sammen

Problemet med escape rooms som firmaaktivitet er ofte, at det kan være svært at aktivere større grupper – samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af jeres fælles oplevelse (I skal jo alle sammen have det sjovt, ik?).

Et fedt escape game behøver ikke blive begrænset størrelsen af jeres team. Det kan sagtens rumme større grupper, hvis det foregår ordentligt og med professionelle folk til at facilitere aktiviteterne. Det er der, vi kommer ind i billedet.

Med “THE CUBE” som teambuildingaktivitet får I fornøjelsen af de klassiske escape rooms, hvor I i mindre grupper har en time til at flygte fra et rum ved at løse gåder og knække koder, med os ved roret, så I ikke skal gøre andet end at dukke op og være frisk på at prøve noget nyt og tænke ud af boksen (bogstaveligt talt).

Mobilt escape room: Sådan foregår det

Det mobile escape game består af 12 unikke bokse. Hver boks indeholder udfordrende gåder, som du ofte også vil møde i et fysisk escape room: Gemte døre, overraskende elementer, hængelåse og så videre. Målet? Løs så mange bokse som muligt inden for den angivne tid (læs: flere bokse end ham fra regnskab).

I starten af spillet inddeler vi jer i 10 teams med 5 kollegaer på hvert team. Hvert team vælger en startboks, og konkurrencen begynder, når startskuddet lyder. Oplysninger på boksen vil hjælpe jer ind i spillet. Når teamet åbner den sidste dør i kassen, vil I finde en mønt, som I kan lægge i resultattavlen. Resultattavlen er synlig for både dit og de andre teams under spillet, så I alle sammen kan følge med i konkurrenternes fremskridt. Vi kan garantere høj puls, intens stemning og grin over hele linjen.

Det team, der har løst flest bokse efter 60 eller 90 minutter, kan kalde sig dagens vindere og har håneretten på kontoret indtil næste teamdag. Med andre ord: Det kan godt betale sig at give den en ekstra skalle

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.