vinsmagning teambuildingøvelser firma arrangement

Vinsmagning

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-50 Personer

 • Event kategori

  Mad og drinks

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  D - Få tilbud

SJOV OG LÆRERIG TEAMBUILDING

Indsigt i vintyper, druesorter, vinsprog, smagsteknikker og et par rigtig hyggelige timer. Det er blandt det, I kan forvente med vores populære vinsmagning.

Underholdende & berusende oplevelse

Er du en af dem der primært går efter etiketten og prisen, når du køber vin? Kunne du tænke dig at lære, hvordan du finder, smager og fortæller om vin? Så er det oplagt at gøre det med kollegaerne og AWA, når I kommer til at få en helt uforglemmelig og sjov aften skræddersyet til dagen. Oplevelsen er typisk på 1-2 timer og foregår overalt i landet.

Lær om druer og alt det andet

Det er ikke bare en oplevelse, hvor de gode vine kommer til at flyde. Det er også en oplevelse, hvor I lærer om, hvordan I udtrykker forskellige smagsoplevelser, spændende vintyper & vinlande, druernes karakteristika, plukning & produktion, tips til køb af vine, matchende madretter og sjove facts. Vi tager ofte udgangspunkt i de druetyper, alle bør kende – og for mere kyndige deltagere udvider vi gerne repertoiret.

Vi gør det simpelt og sjovt

Hvis du ikke allerede vidste det, er vin en større videnskab – og vi hjælper jer til at gøre det hele mere simpelt og sjovt. Vinsmagning kan tilpasses forskellige anledninger og temaer, og I har her mulighed for at vælge, hvilke slags vine, I foretrækker. I skal egentlig bare glæde jer rigtig meget til en fantastisk aften. Har I input eller andre idéer til vinarrangementet, skal I blot kontakte os.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Mad og drinks Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.