Squad game teambuilding

Referencer

Herunder kan du se et udvalg af kunder, der har været glade for samarbejdet.
Sushi skole

Vi sluttede en social dag af med sushiskole, hvilket var en super afslutning på en go dag. Det kan helt sikkert anbefales. Vi var meget tilfredse med hele arrangementet.

Anette Bjerregaard - Novo Nordisk
Human bordfodbold

Vi var en del der aldrig har prøvet at spille Human Bordfodbold, men alle var rigtig glade for arrangementet, og det har modtaget stor ros. Vi er en forholdsvis ny afdeling, som skulle rystes sammen. Det var et meget vellykket arrangement, som fik et stort smil frem hos alle. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre dag med mine kollegaer.

Carlsberg
Ødyst

Vi havde et supergodt afdelingsarrangement – takket være AWA. Vi vil helt sikkert overveje at bruge AWA til næste arrangement. De er garant for god planlægning, nærværende repræsentanter og kompetent facilitering.

Telmore
Rundvisning på christiania

Med AWA er det nemt at afholde et arrangement, da de sørger for alt planlægning og vi har været meget tilfredse med samarbejdet og vil absolut benytte det en anden gang.

Sanne Houlberg Andersen - Slagelse Kommune
Ribbåd

Både styrmand og AWA’s repræsentant gjorde meget ud af, at det var os som kunne bestemme hvad vi havde lyst til, da vejret ikke rigtig var med os, og det lovede arrangement ude på havet ikke kunne lade sig gøre. Super fed oplevelse som alle burde have mulighed for. Alle kan være med, også dem som ikke er så søstærke, da man ikke kan mærke at man er ude på vandet, når det går så stærkt. 🙂 er man til fart og spænding, er dette det perfekte bud.

Sarah Jensen - DONG Energy
Mountainbike

Hvis man vil prøve en anden slags teambuilding end de normale, så skal man prøve AWA Mountainbike event. Det var fantastisk godt arrangeret, og instruktørerne og medarragørerne var velforberedte og engageret.

Rikke Lyck - Secunia
Human bordfodbold

Vi havde et par forrygende sjove og intense timer sammen med AWA som med stort engagement afviklede en omgang Human bordfodbold for små 40 mennesker i vores afd. AWA havde fra start til slut rigtig godt styr på løjerne og alt forløb fuldstændig som aftalt. Jeg vil ikke tøve med at kontakte AWA igen med henblik på et nyt arrangement.

Michael W - Movia / Call center
Fægtning

AWA var meget professionelle og imødekommende, og de havde styr på tingene. jeg vil klart anbefale det 🙂

Dominique Holmsgaard - North Sea Capital

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.