Indendørs teambuildingøvelser

 

Indendørs teambuilding øvelser

Saml hele virksomheden til en dag, I sjældent vil glemme

Her kan I udforske vores udvalg af indendørs teambuildingaktiviteter, der passer til ethvert budget og smag. Vi udviklet og udvalgt en række teambuilding øvelser, der ikke bare er lærerige og sjove, men også er designet, så alle kan være med. Ved indendørs teambuilding er I sikret en god oplevelse, uanset hvordan det danske vejr arter sig. Måden det foregår på er, at vi kommer til jer, og så tager vi over derfra. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget som helst – og kan være med på lige fod med alle dine kollegaer.

Trygt og Sjovt firmaarrangement

Med en løsning fra os er I garanteret en god dag. Vi tager os af det hele – du skal med andre ord bare læne dig tilbage og få en god oplevelse sammen med dine kollegaer. Vi har nemlig markedets stærkeste sortiment af gennemtestede og sjove teambuildingaktiviteter.

Vores escapegames er indendørs teambuilding i verdensklasse

En del af vores dna er vores 100 % selvejede Escaperoom Timequest, som var det første escapegame i Skandinavien. Vi har således en række mobile escapegames i en liga for sig selv i det danske marked. Vores klassiske “Beat the box” der sætter silotankegangen udenfor døren eller vores ekstremt populære “Escapegame Arena” hvor de kreative og finurlige gådekasser i topkvalitet er meget efterspurgte. Kontakt os meget gerne, hvis I er i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for jer.

Teknologisk teambuildingaktivitet – skal I være med på beatet?

For fremtiden er her allerede (kan du høre, den banker på?). Derfor har vi udviklet en række lærerige og sjove teambuilding øvelser med fokus på teknologi og samarbejde mellem jer. Robot Revoultion lærer jer at programmere og styre robotter (bare rolig, det er ikke så svært, som det lyder). I Droneflyvning lærer I at styre og navigere en drone. Derudover har vi en masse flere innovative og spændende teamaktiviteter, der bruger Virtuel reality.

iPadbaserede teambuildingaktiviteter

Vi har været blandt pionererne, når det gælder brug af iPads eller telefoner til at skabe unikke og relevante indendørs teambuildingaktiviteter. Vores nyeste skud på stammen er den velgørende teamaktivitet CSR-Teambuilding, hvor vi arbejder med og donerer til de 17 indsatsområder fra FN’s verdensmål. Udover denne øvelse har vi en lang række andre underholdende og lærerige aktiviteter. Tjek dem ud ovenover her.

Vi sidder klar ved telefonen til at planlægge jeres næste teambuildingevent sammen med dig. Og vi glæder os allerede. 

Kontakt os her

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.