• Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  København

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  C - Nedre prisniveau

Teambuilding på glatis

Kom med ud på isen og opleve denne sjove og anderledes holdsport, curling. Opdelt i hold skal I nu dyste mod kollegaerne, hvor I vil blive udfordret på præcision, samarbejde og kommunikation.

Curling indebærer en god kombination af hyggeligt samvær, intens koncentration og let motion. Det er en sjov sport, hvor alle kan være med. Hvert hold består af 4-6 spillere, som skal arbejde sammen om at placere deres sten bedst muligt.

Som gruppe kommer I til at øve de teknikker, som er altafgørende for en succesfuld afsendelse af stenen ude på isen. Der øves i ”curl” samt ” fejning”, i forskellige rollefordelinger som skipper eller viceskipper.

I bliver kyndigt vejledt af vores træner, der med sine 30 års erfaring fra EM, VM og OL kan give jer de bedste tip og tricks. Vi sørger for, at alt det nødvendige udstyr bliver stillet til jeres rådighed. I skal blot medbringe praktisk tøj. Aktiviteten varer cirka to timer.

Vores instruktør bliver op til hvert arrangement, grundigt briefet i og omkring jeres event. På den måde sikrer vi, at jeres tema og eventuelle målsætninger for dagen bliver opfyldt, og at I får præcist det arrangement med det udbytte, som I ønsker. Alle vores instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor med stor rutine og præcision, lægge vægt på de områder som I ønsker at få styrket eller arbejdet videre med.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Teambuilding Musik & kunst Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.