drone teambuilding en god ide til firmaaktivitet

Firmaarrangement Droneflyvning

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Firmaarrangement med droner

denne teambuildingaktivitet får I lov til at dyste mod hinanden i droneflyvning. Øvelsen kombinerer moderne teknologi, samarbejde og kommunikation. Og har til formål at give jer en fed oplevelse som team. 

Med øvelsen får I mulighed for at tænke kreativt, øve jer i at kommunikere effektivt, lægge en solid strategi og arbejde sammen som et hold. Og nå, ja, tiden går, klokken slår, så det gælder om at komme ud over stepperne – for de hurtigste er altså dem, der vinder.

Øvelsen lærer jer ikke kun at tænke kreativt, den giver jer også en langt bedre forståelse for hinanden, hvordan I tænker, og hvad jeres individuelle styrker og svagheder er. Og netop det med styrker og svagheder er øvelsen genial til at illustrere over for jer. For én ting er at tale om de her ting – men enten flyver dronen, eller også gør den altså ikke – og dermed bliver dronen et tydeligt, fysisk billede på, hvordan det står til med jeres samarbejdsevner, samt hvordan I formår at udnytte jeres respektive styrker og svagheder. Det kan nogle gange være en stor fordel at se meget abstrakte ting fysisk for sig. Det gør droneflyvningen muligt.

Droneflyvning –  Sådan foregår det

Først bliver I inddelt i hold, hvorefter I får udleveret otte navigationsopgaver, som I laver banen ud fra. Det er så op til jer at få dronen sikkert igennem banen og dens forhindringer. Opgaverne og deres forhindringer giver forskellige point og er af forskellig sværhedsgrad. I får skiftevis lov til at flyve med dronen, så I alle sammen får muligheden for at perfektionere jeres flyvestil, inden det er tid til den store finale mod de andre teams. 

Aktiviteten er kun egnet indendørs. Det samme er posternes variationer og forhindringer. Drone Control kan sammensættes på flere forskellige måder, men vi afslutter næsten altid med et kapløb, hvor alle jeres teams skal igennem en række udfordringer, inden dagens vinder findes. Det er en fed oplevelse at få sammen, og så er det muligheden for at prøve noget nyt og udfordre jer selv. 

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.