Gps teambuilding københavn

Creative City challenge

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-1000 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Innovation

  Relationer

  Teamwork

 • Pris

  C - Nedre prisniveau

CREATIVE CITY CHALLENGE – EN SJOV OG INTERAKTIV SKATTEJAGT

Oplev København eller hvor i end er på en ny måde – alt imens du og dine kollegaer bliver udfordret i en spændende blanding af skattejagt, byvandring og pointløb i byen. OBS. Blandt vores absolut mest populære!

Løs opgaver på tid

Efter en kort velkomst bliver I inddelt i hold af ca. 5 personer. Hvert hold får udleveret en ipad, som indeholder diverse opgaver og spørgsmål. Det gælder altså om at løse de forskellige opgaver på kortest tid og på den mest kreative facon. Det er op til jer, om arrangementet foregår på dansk eller engelsk – der skal jo være samme forudsætninger for at vinde.

Interaktiv udfordring

På turen kommer I til at løse en række forskellige opgaver, der kan indeholde alt fra billederopgaver, tekstopgaver, paratviden, gåder, teamopgaver og måske endda aktuelle nyheder.

Turen er derfor en række forskellige udfordringer, som I undervejs får præsenteret på den udleverede ipad. Fælles for alle udfordringer er, at I samarbejder, kommunikerer og tænker kreativt for at vinde. Som aktiviteten skrider frem, sender I billederne og svarende ind til vores instruktør, som indsamler og tæller jeres point. Når tiden er gået, bliver pointene talt sammen og vinderholdet kåret.

Creative City Challenge er udviklet med henblik på at udfordre deltagerne på en sjov og involverende måde. Vores erfaring er, at aktiviteten skaber god stemning og sammenhold. En sjov aktivitet, der udfordrer jer på den interaktive skattejagt gennem byen.

Aktiviteten kan tilpasses of skræddersyes og kommer i forskellige formater . se nedenstående video :

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.