team energizer team building øvelser firmaaktivitet indendørs tablet spil

Mini Olympiade Icebreaker Game

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

  Kommunikation

  Innovation

 • Pris

  C - Nedre prisniveau

Icebreaker udfordrer både jeres samarbejde og kommunikation som team

Hvor meget er I villige til at gamble i kampen om at vinde det hele og give de andre kollegaer baghjul? 

I denne teambuildingaktivitet bliver I udfordret som team, og alle jeres individuelle styrker kommer i spil. Sammen skal I løse en række opgaver, der passer til jeres teams forskellige kompetencer, så I kan opnå de bedst mulige resultater. 

Icebreaker udfordrer dig og dine kollegaer kommunikativt og kreativt, samtidig med at det styrker jeres evner inden for samarbejde og risikovurdering. Indsigt og viden, I kan tage med jer hjem og bruge direkte i jeres daglige samarbejde. 

Både under og efter øvelsen vil I føle en kæmpe energi i rummet – for når I hepper på hinanden og træffer beslutninger som et hold, bliver I løftet af en kraft, der virker større end jer. Det kan være svært at forklare, inden man står der – men når I mærker den følelse, vil I med garanti forstå præcist, hvad det er vi mener.

Mini Olympiade – Icebreaker: Sådan foregår det

Aktiviteten starter med, at I får udleveret iPads, hvorpå I modtager de forskellige forskellige opgaver og udfordringer. Hvert hold skal på baggrund af de forskellige kompetencer, I hver især har, beslutte sig for, hvilke opgaver I vil arbejde med, og hvilken strategi I vil forfølge. Der vil selvfølgelig hele tiden være en af os til stede, som kan guide jer, hvis I får brug for det.

Nu er det tid til at optjene point. Hver opgave koster point, som optjenes ved at løse de forskellige opgaver. Jo sværere opgaver, jo flere point – men også større risiko for at miste. Det er derfor også en vigtig del af den her opgave, at I i fællesskab vurderer, hvilke opgaver I har de bedste muligheder for at løse med de kompetencer, I har. Samtidig med at I sammen vurderer, hvilken risiko der er ved at vælge en svær og tidskrævende opgave. Hvor modige er I? Og kan det svare sig? (hint: det kan det nok godt).

Øvelsen giver sved på panden og hjertebanken – I kan nemlig løbende følge med i pointscoren. Vi lover jer; det bliver ikke kedeligt.

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.