BTB 1 samarbejdsøvelser teambuildingøvelser samarbejdsøvelse team building øvelser

Beat The Box Mobilt Escapegame

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Mobilt Escapegame

Kan I Beat the Box, eller bliver det jer, der kommer på dybt vand?

I dette escape game skal I løse en perlerække af mysterier og gåder i fællesskab. Men alt er måske ikke, som I regner med. Det handler nemlig ikke kun om at være en boss til at løse gåder – det handler også om at være en guttermand at arbejde sammen med. 

Undervejs vil vi hjælpe jer til at udvikle jeres kreativitet og motivation. Det sker helt automatisk, når konkurrencen udvikler sig til et lærerigt samarbejde på tværs af de enkelte teams. Det er nemlig det særlige ved Beat the Box. Jeres samarbejde foregår ikke kun indbyrdes i jeres eget team – I har brug for jeres øvrige kollegaer for at nå i mål. På den måde giver øvelsen så god mening henset til jeres dagligdag på kontoret.

Beat the Box – Sådan fungerer det 

Én kasse og fire kufferter, I skal få has på inden for 90 minutter.

Det hele starter med en gådefuld krypteret videobesked. Ved at lytte til den, drøfte den og kommunikere med hinanden bevæger I jer igennem en række af gådekasser, der til slut vil afsløre den endelige kode, som skal indtastes i den elektroniske låseenhed, inden tiden løber ud. Og ja, det er præcist lige så hæsblæsende og spændende, som det lyder, når man står midt i det.

Undervejs finder I helt sikkert ud af, hvor vigtigt det er, at I samarbejder og deler al information med hinanden. Som spillet skrider frem vil pludselig mærke, at I fungerer som et velsmurt maskineri, hvor hver eneste møtrik er nødvendig for det endelige resultat. 

Med andre ord: I er alle sammen nødvendige for, at I kan lykkes. Præcis, som når I går på arbejde. Ingen af jer kan undværes. Den pointe vil vi gerne have, at I tager med jer hjem. Den er nemlig guld værd i hverdagen.

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.