Teknologisk teambuildingøvelser firma arrangement med robotter planlægning

Robot Revolution

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Robot revolution

En anderledes og krævende udfordring

I denne teambuildingaktivitet sætter vi barren højt. Sammen skal I nemlig bygge og programmere en robot. I vil blive testet på både kreativitet, idéudveksling og selvfølgelig jeres samarbejdsevner.

Øvelsen kræver, at I helt fra begyndelsen får organiseret jer hensigtsmæssigt og skabt det overblik, opgaven kræver. Kun sådan kan I komme i mål med de spændende, sjove, men også udfordrende arbejdsopgaver, der venter jer. Det er en teambuildingøvelse, der styrker og effektiviserer jeres samarbejde og kommunikation som team.

Hvis du tænker, at bygge en robot, er det mon ikke liiige kompliceret nok – så bare rolig. Det tekniske detaljer er de letteste i denne øvelse. Det er derimod jeres samarbejde, kommunikation og indbyrdes følelse af fællesskab, der skal bestå den ægte prøve i denne aktivitet.

Robot Team building – Sådan foregår det

Først skal robotten bygges.

Vi starter helt fra scratch (det gør det også meget mere tilfredsstillende, når I er i mål). I får adgang til en app, der kan give jer al den information, I behøver – og som I koder og styrer robotten igennem. Derefter skal der bygges en testbane – og så er det sandhedens time – virker det? Det er første skridt. Derefter skal I forbedre robotten og gøre den så akkurat som muligt – indtil I er helt tilfredse.

Så er det finaletid: Hvilket team har bygget og programmeret den bedste robot (vi tør godt garantere, at konkurrencen bliver intens, og at I nok bliver mere engagerede, end I troede til at begynde med)? Vinderen får tildelt den helt særlige ROBEL-pris for teknologi.

Denne her øvelse hjælper hele teamet med at blive bedre til at løse problemer – hele tiden med den allerhøjeste kvalitet for øje. Derudover hjælper den dig og dine kollegaer med at fokusere på et mål på den lange bane – hvad vil I gerne opnå som team? Og hvordan gør I så det?

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Teambuilding Musik & kunst Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.