samarbejdsøvelse med klassisk konference løb team building øvelser

Konference løbet

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-1000 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  C - Nedre prisniveau

GPS TEAMBUILDING PÅ KONFERENCE

Oplev en spændende og dynamisk form for teambuilding under jeres konference – lad os præsentere Konferenceløbet! Det er en aktivitet, der forener moderne teknologi med kreativt samarbejde og lærerige udfordringer. Det vil give jer en energisk pause fra det faglige program og tilføre en sjov og interaktiv dimension til jeres arrangement. Konferenceløbet er inddelt i forskellige kategorier af opgaver, der sikrer, at der er noget for enhver smag.

For de kreative sjæle er der foto- og videoudfordringer, der garanterer masser af underholdning og minder til senere. Hvis I er til gåder og trivia, vil I blive udfordret på jeres tankevirksomhed og viden. I de lokationsbestemte opgaver kan I udforske området og finde løsninger baseret på jeres omgivelser. Og hvis I ønsker at tilpasse aktiviteten til jeres specifikke behov, kan I stille jeres egne spørgsmål og skabe en skræddersyet oplevelse.

TEAMBUILDING I BEVÆGELSE

Deltagerne bliver sendt ud på en sjov og anderledes gåtur, der tager udgangspunkt i konferencestedets lokation. I hold af 5-6 personer udstyres I med en Ipad og begiver jer ud på ruten, hvor I skal løse en bred vifte af opgaver undervejs. Hvis vejret ikke arter sig eller indendørs faciliteter er mere passende, kan aktiviteten også tilpasses til at foregå indendørs.

EN SKRÆDDERSYET OPLEVELSE

AWA Teambuilding skræddersyr både ruten og opgaverne til jeres gruppe for at sikre, at jeres budskab, fokusområder eller tema kommer til sin ret og når ud til deltagerne. Vi stiller en Gamemaster til rådighed, som vil facilitere aktiviteten og sørge for at udpege en vinder til sidst. Det bliver en skræddersyet oplevelse, der vil styrke jeres team og skabe mindeværdige øjeblikke.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.