Mad & Drikkke Teambuilding

Et arrangement med gastronomi & cocktails, er en god måde er rigtig gode hvis I vil kombinere en eftermiddagsaktivitet med noget efterfølgende spisning. .Vælg mellem vores forskellig kokkeskoler eller drinks kurser.  Et firmaarrangement med kokkeskole eller drinks er en smart måde at få integreret bespisning og eller drinks og I har både teambuilding aktivitet og spisning samlet ét sted, og slipper for transport etc.

MAD & DRINKS TEAMBUILDING

Få sæt gang i kommunikationen og samarbejdet med en af vores spændende drikke eller
madoplevelser der altid vækker begejstring som teamaktivitet. Her kan i lære at lave alt fra  flødeboller, til lækker gastronomi og cocktails. Kokkeskole som firmaarrangement er både sjovt og smart , idet man både har en teambuilding aktivitet og spisningen  samlet under samme tag.

Kokkeskole som teambuilding

Når man skal arrangere en teamdag skal der som oftest planlægges lokaler aktivitet samt bespisning. Dette er mange elementer der skal spille sammen og som samlet kan blive en relativ dyr affære. Det kan derfor varmt anbefales at vælge en kokkeskole ellercocktailkursus idet man slår 2 fluer med et smæk men også får et sjov og lærerig firmaarrangement.

Vi bruger udelukkende samarbejdspartnere i denne kategori. Disse er udvalgt nøje så de kan levere samme høje standard som vi selv sigter efter. Man kan principielt booke direkte hos en kokkeskole men risikere at komme galt afsted og vores priser matcher dem i alligevel skal betale.

 

ONLINE TEAMBUILDING 

Under Corona nedlukningen havde vi stor succes med at tilbyde eksempelvis Cocktail kurser og flødebolle kurser som en online teamaktivitet . Her sendte vi materialerne til deltagerne inden og de kunne så online blive instrueret og grine sammen. De kan evt kombineres med en af vores andre online teambuilding aktiviteter der kan findes under kategorien Indendørs teambuidling.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.