Teambuilding styrker medarbejderne – og bundlinjen

Teambuilding styrker medarbejdere og skaber langsigtede fordele for din virksomhed. Det giver bl.a. motivation og bedre samarbejde, – og sjove historier til frokosten.

 

Hos AWA tager vi teambuilding så seriøst at vi gør det sjovt !

Ideer til teambuilding aktiviteter

Vores teambuilding events henvender sig til alle typer virksomheder, og de giver god mulighed for medarbejderne at prøve nye ting eller sammen udfordre deres komfortzoner. Hvad enten det er hele virksomheden eller blot en afdeling i virksomheden, som har brug for teambuilding, har vi noget til alle. Vær opmærksom på at vores teamøvelser ikke henvender sig til private men er designet til firmaarrangementer og teamkurser.

Teambuilding i hele Danmark

Vores team building øvelser kan afholdes i hele Danmark. Vi har flere forskellige typer team aktiviteter  og det er uhyre sjældent at vi ikke kan finde et teamevent der passer til jeres næste teamdag.

Vores firma arrangementer ligger ligeledes i forskellige prisklasser, så der er noget til ethvert budget.

Vores priser at opdelt i fire kategorier – A, B, C og D.  A, b og c er henholdsvis øvre, mellem og nedre prisniveau, mens kategori d er skræddersyet tilbud. Vores teambuilding i København henvender sig til alle, og vi kan tilbyde alle typer af arrangementer – lige fra ølsmagning og flødebollekursus til kapsejlads og bueskydning. Uanset som din virksomhed har lyst til madlavningskurser, fysisk krævende oplevelser eller hovedgrublende opgaver, så har vi events til enhver smag.

Teambuilding er god måde at involvere alle medarbejdere med hinanden.

Der er ingen, der bliver ekskluderet, hvilket er med til at give et styrket bånd på arbejdspladsen. Arrangementer med teambuilding bidrager til sjove historier i frokostpausen, og det giver medarbejderne mulighed for at skabe stærke personlige relationer med hinanden. En velstruktureret firma arrangement giver medarbejderne en fælles oplevelse, som de alle kan snakke med om. Teambuilding er godt til at sammenryste alle medarbejderne uanset hvor i landet i måtte ønske det.

Er din virksomhed interesseret i teambuilding, så kontakt os gerne. Vi besvarer gerne dine spørgsmål – store som små.

 • Hvor foregår jeres teambuilding henne?

  Vi komme derhen hvor I holder jeres firmaarrangement. Visse af vores aktiviteter er dog stedsspecifikke men vi finder garanteret noget der passer til jeres planer og budget.
  Vi har fysiske kontor i i København og i Kolding.

 • Skal vi forberede noget inden teambuilding aktivteten?

  Vi medbringer alt til selve aktiviteten. I skal bare stå for de fysiske og evt. holddeling, rammer, Opstilling mm. aftales ved bookingen så i skal bare læne jer tilbage og slappe af.

 • Kan aktiviteten foregå på Engelsk?

  Alle vores aktiviteter og materialer er klar på engelsk. Samtidigt kan alle vores instruktører og assistenter flydende engelsk og selvfølgelig dansk.

 • Kan I sikre det er en overraskelse for mine kollegaer?

  Vi ved at diskretion er vigtigt for mange af vores kunder så oplevelsen bliver en overraskelse for kollegerne på dagen.

 • Hvad er min rolle under aktiviteten?

  Du kan bare slappe af og gerne deltage sammen med dine kollegaer.
  Vi overtager  hele styringen under aktiviteten.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.