Foredrag & Kultur Teambuilding

AWA foredrag og kurser sikrer jer inspiration og læring til at forstærke aktiviteternes lærings pointer. I kan dermed sikre jer et godt og fagligt forankret arrangement der kan tilpasses jeres aktuelle indsatsområder. . Uanset, så har vi samlet en palette af kurser og foredrag, der kan give jeres arrangement et inspirerende indspark!

Kunst  & Musik Teambuilding

Musik og kunst er en særdeles god måde at sætte gang i fællesskabsfølelsenog skabe stemning og energi . Selvom vores musikalske og kunstneriske aktiviteter er vidt forskellige, vil I opleve at de alle er spændende, inkluderende og en god måde at lære hinanden at kende på. Kunst skaber kultur og fælles visioner der vil blive husket længe efter arrangementet.

Mad & Drikkke Teambuilding

Et arrangement med gastronomi & cocktails, er en god måde er rigtig gode hvis I vil kombinere en eftermiddagsaktivitet med noget efterfølgende spisning. .Vælg mellem vores forskellig kokkeskoler eller drinks kurser.  Et firmaarrangement med kokkeskole eller drinks er en smart måde at få integreret bespisning og eller drinks og I har både teambuilding aktivitet og spisning samlet ét sted, og slipper for transport etc.

AWA – Indendørs teambuilding

Det danske vejr er særdeles velegnet til Med naturen eller byen som klasseværelse er der basis for en positiv og anderledes transformation af teamet. Selvom vores udendørs teambuilding aktiviteter er meget forskellige, vil i opleve de alle er motiverende og relationsskabende oplevelser der giver jer en optimal måde at forstærke jeres samarbejds kultur.

WA – Udendørs teambuilding

Med naturen eller byen som klasseværelse er der basis for en positiv og anderledes transformation af teamet. Selvom vores udendørs teambuilding aktiviteter er meget forskellige, vil i opleve de alle er motiverende og relationsskabende oplevelser der giver jer en optimal måde at forstærke jeres samarbejds kultur.

TEAMBUILDING STYRKER MEDARBEJDERNE – OG BUNDLINJEN

Teambuilding styrker medarbejdere og skaber langsigtede fordele for din virksomhed. Det giver bl.a. motivation og bedre samarbejde, - og sjove historier til frokosten. AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

 • vis alle
 • Indendørs
  Teambuilding
 • Udendørs
  Teambuilding
 • Musik & Kunst
  Teambuilding
 • Mad & drinks
  Teambuilding
 • Kurser /& Foredrag
  Teambuilding

Teambuilding

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Clear
Cache