Teambuilding styrker medarbejderne – og bundlinjen

Ved at investere i teambuilding kan virksomheder ikke kun forbedre medarbejdernes samarbejde og moral, men også se positive effekter på bundlinjen.

 

 

 

Ideer til teambuilding aktiviteter

Vores teambuilding events henvender sig til alle typer virksomheder, og de giver god mulighed for medarbejderne at prøve nye ting eller sammen udfordre deres komfortzoner. Hvad enten det er hele virksomheden eller blot en afdeling i virksomheden, som har brug for teambuilding, har vi noget til alle. Vær opmærksom på at vores teamøvelser ikke henvender sig til private men er designet til firma arrangementer og teambuilding kurser.

Teambuilding: En Nøgle til Styrket Virksomhedskultur og Produktivitet

I en verden, hvor virksomheders succes i høj grad afhænger af stærk intern dynamik og teamwork, står teambuilding som en uundværlig komponent. Hos Awa Teambuilding i København forstår vi denne dynamik og tilbyder derfor en række skræddersyede teambuilding aktiviteter designet til at imødekomme de unikke behov og ønsker hos hver enkelt virksomhed.

Uanset om det er en lille startup eller en etableret virksomhed, har vi ekspertisen og kreativiteten til at arrangere teambuilding aktiviteter, der ikke kun er sjove og engagerende, men som også bidrager til en stærkere virksomhedskultur og øget produktivitet.

Her er nogle tips til at vælge den rigtige teambuilding-aktivitet:

 1. Overvej dit teamets størrelse og sammensætning.
 2. Tænk på din virksomheds kultur og værdier.
 3. Vælg en aktivitet, der er både sjov og udfordrende.
 4. Sørg for, at aktiviteten er relevant for din virksomheds mål.

Udendørs Teambuilding: Frisk Luft og Sammenhold

Vores udendørs teambuilding arrangementer, der løber fra marts til oktober – og faktisk hele året rundt – omfatter et væld af kreative og sjove aktiviteter. Fra “Udendørs Escape Game i Skoven” til “GPS Water Challenge” i Københavns kanaler, sikrer vi, at hvert event er en uforglemmelig oplevelse, der styrker fællesskab og samarbejde.

Indendørs Teambuilding: Sjov og Læring i de Koldere Måneder

Vores indendørs teambuilding, populært i vintermånederne, inkluderer alt fra “Escape Room” til “Curling” og “Man Against Machine” øvelser, der passer til de specifikke forhold ved hvert arrangement. Disse aktiviteter er designet til at styrke relationer og fremme fælles udvikling.

Kunst og Musikalsk Teambuilding

En unik tilgang til teambuilding involverer madlavningskurser, malekurser, eller endda at lære at spille violin sammen. Disse øvelser tilbyder ikke kun en sjov pause fra det daglige arbejde, men fremmer også samarbejde og kreativitet.

Teambuilding Kurser og Foredrag

For dem, der søger en mere uddannelsesmæssig tilgang, tilbyder vi foredrag og motivation, DISC personprofilanalyser og Belbins teamroller. Disse sessioner er ideelle til at styrke forståelsen og samarbejdet inden for teams.

Fordele ved Teambuilding

Teambuilding øger teamspirit, forbedrer kommunikation og samarbejde, øger produktiviteten, reducerer stress og bidrager til en sundere arbejdspladskultur. Med færre sygedage og styrket bånd mellem medarbejderne, er teambuilding en investering i virksomhedens fremtid.

Engager Alle Medarbejderene

Et velplanlagt firmaarrangement giver medarbejdere en fælles oplevelse, som de alle kan snakke om og huske. Det er en måde at inkludere alle på arbejdspladsen, skabe stærke personlige relationer og styrke det interne netværk.

Hvorfor Vælge Awa Teambuilding?

Vores tilgang fokuserer på at designe unikke oplevelser, som imødekommer både enkeltpersoners og gruppers specifikke behov Fra aktivitetsvalg til gennemførelse lægger vi vægt på detaljerne, så hvert teambuilding event bliver en mindeværdig og lærerig oplevelse hvor det hele spiller.  

Er din virksomhed klar til at forbedre teamwork, trivsel og produktivitet? 

Kontakt Awa Teambuilding i København for en unik og engagerende teambuilding oplevelse, der er tilpasset netop jeres behov. Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe med at skabe et event, der bringer det bedste frem i dit team.

Kontakt os her

FAQ - Teambuilding

 • Hvor foregår jeres teambuilding henne?

  Vi komme derhen hvor I holder jeres firmaarrangement. Bemærk dog, at nogle af vores aktiviteter er bundet til specifikke steder, men vi er overbeviste om, at vi kan finde noget, der harmonerer med jeres planer og budget. Du kan finde vores fysiske kontorer både i København og i Kolding.

 • Skal vi forberede noget inden teambuilding aktivteten?

  Vi medbringer alt til selve aktiviteten. I skal bare stå for de fysiske og evt. holddeling, rammer, Opstilling mm. aftales ved bookingen så i skal bare læne jer tilbage og slappe af.

 • Kan aktiviteten foregå på Engelsk?

  Vi tilbyder samtlige af vores aktiviteter og materialer på flydende engelsk for at sikre en problemfri oplevelse for internationale deltagere. Du kan være tryg ved, at alle vores instruktører og assistenter er dygtige til både engelsk og dansk, og står klar til at gøre jeres arrangement til en stor succes.

 • Kan I sikre det er en overraskelse for mine kollegaer?

  Vi forstår og respekterer, at mange af vores kunder sætter stor pris på diskretion for at sikre, at arrangementet forbliver en spændende overraskelse for medarbejderne på selve dagen. Vi holder detaljerne hemmelige, så du kan glæde dine kolleger med en unik oplevelse.

 • Hvad er min rolle under aktiviteten?

  Du kan bare slappe af og gerne deltage sammen med dine kollegaer.
  Vi overtager  hele styringen under aktiviteten.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.