grill mad som team building

Grill-kokkeskole

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Mad og drinks

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  D - Få tilbud

GRILL 365 DAGE OM ÅRET – OPLEVELSER TIL JERES SANSER

Det er med god grund, at grilning er blevet så populær. Det er nemlig et sjovt håndværk og en sjov fællesaktivitet, der giver oplevelser til alle sanserne.

Lær det én gang for alle!

Eventen giver jer alt det nødvendige, I bør kunne med en grill. Selv om grilning er blevet ganske populært i Danmark de seneste år, er der stadig mange af os, der ikke er særligt gode til det. Det er både sjovere, langt sundere og mere velsmagende, hvis du lærer at grille ordentligt.

Opdag nye grillretter

Til Grill 365 lærer du også at grille råvarer, du måske ikke griller normalt. Vi griller nemlig både forretter, hovedretter og desserter alle årets dage. I får et kursus med Webers entusiastiske grilleksperter, som inspirerer og guider jer til grillens univers. Vi viser dig de rigtige grillteknikker, og vi deler rundhåndet ud af tips & tricks om kul, temperatur, røg m.m.

Vi kan sammensætte en grillaften på mange forskellige måder. 

Eksempelvis sammen med vores profesionelle grillkok, som blev nr. 3 ved VM i BBQ i USA i 2013. Her kan I lærer at lave jeres egen grillrub og BBQ marinade helt fra bunden samt et godt indblik i, hvordan du griller på ægte Amerikansk manér.

Eller hvad med at lære at lave pizzaer, præcis som du husker dem fra din rejse til Italien? Og så oven i købet på en “ganske almindelig” Weber kuglegrill. Vi lærer jer om pizzadej og tomatsauce, og giver inspiration til forskellige smagssammensætninger. 

Alle kan være med, og I kan glæde jer til en super sjov dag med arbejdet – uden arbejde!

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.