escape room team building øvelser firmaaktivitet udendørs finder poster

Udendørs Escaperoom

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Innovation

  Kommunikation

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Save the forest

Udendørs escape room i verdensklasse

Vores udendørs escape game er en sjov, gennemført teambuildingaktivitet, der udnytter de skønne udendørsarealer lige der, hvor I er. Det er en samarbejdskrævende teamudfordring, der aktiverer alle jeres sanser. 

Aktiviteten er meget fleksibel og kan tilpasses næsten enhver skov eller park i nærheden af jeres kontor eller der, hvor I afholder et firmaarrangement. Undervejs vil jeres professionelle guide udfordre jer til at tænke ud af boksen og generelt bare tænke på en anden måde, end I plejer.

Det er nemlig oftest derfor, vi mennesker går i stå i stedet for at forbedre os. Det er skidesvært at udfordre sig selv. For udfordringer er jo som udgangspunkt noget, der rykker ved vores grænser og gør os usikre. Det kan gøre, at vi derfor bare lader være. Det er mere trygt og rart bare, at gøre som vi plejer, ik? 

Problemet er bare, at vi så heller ikke bliver bedre. Vi kan hjælpe jer med at rykke jeres grænser og udvikle jer som team – og vi lover, at I undervejs vil føle jer i trygge hænder og bagefter vil føle jer uovervindelige.

Udendørs Escaperoom – Sådan foregår det

Til start bliver I delt ind i hold, hvorefter I skal cirkulere imellem en række udfordrende hotspots ved hjælp af koordinater, I får adgang til. 

Aktiviteten er bygget op omkring en historie med vanvittig videnskabsmand, der har skabt en serum som vil ødelægge menneskers evne til at kommunikere og samarbejde. Det er jeres opgave at arbejde sammen om at udvikle en vaccine. Sammen skal I flygte fra skoven, finde og løse de udfordrende gåder, I møder på jeres vej, og samle de forskellige ledetråde, I har brug for for at fremstille en vaccine. Vi plejer at kalde det en udendørs skattejagt – men selvfølgelig lidt vildere, end den du kender fra børnefødselsdagen.

Vi har mulighed for at tilpasse aktiviteten til lige netop jeres konferencested eller lokation. Vi har bare brug for minimum 7 dages varsel, så vi kan forberede os godt og grundigt. 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.