Stammekrig

Stammekrig Teamaktiviteter

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-1000 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Stammekrig

Teamaktiviteter udover det sædvanlige 

I teamaktiviteten Stammekrig har vi tilføjet et ekstra krydderi til de traditionelle teambuildingøvelser. I to stammer kommer I til at dyste i en masse kreative og sjove teambuildingøvelser. I kæmper head to head, og vi lover, at det ikke bliver kedeligt.

Vores instruktører har mange års erfaring i at hjælpe kollegaer med at se, hvor vigtigt det er, at vi bliver gode til at løse opgaver i fællesskab. Vi tilrettelægger derfor jeres udfordringer med det formål at få jer godt rystet sammen, mens I venskabeligt konkurrerer. Ingen kan løse opgaverne alene – men sammen kan det lade sig gøre.

Fleksibel teamaktivitet 

Sådan foregår det

Hos AWA foregår Stammekrig sådan, at vi inddeler jer i to stammer og derefter inddeler de to stammer i mindre hold. Derefter skal I så cirkulere mellem forskellige teambuildingaktiviteter, hvor I kommer til at dyste mod et eller flere af de andre hold.  

Aktiviteten foregår hvor i er, og vi medbringer alle de nødvendige materialer, som vi skal bruge til aktiviteten. Du kan med andre ord læne dig tilbage, selv være med i aktiviteten og bare slappe af, fordi du ved, at bolden er hos os nu. 

Stammekrig sætter hver enkelt kollega i fokus – og ingen kæde er som bekendt stærkere end det svageste led. I hver eneste opgave under Stammekrig, vil alle ’’led’’ være en nødvendighed for at I kan nå i mål sammen. Vores fokus denne dag bliver at styrke både jeres sammenhold og jeres arbejdsglæde. Og I vil med garanti ikke kunne undgå at blive helt euforiske, når I først kommer i gang.

 Hvis I har et særligt område, I ønsker at blive bedre inden for, hjælper vi jer også meget gerne med det. Hos AWA Teambuilding  leverer vi kun løsninger, der passer til den enkelte virksomhed og menneskene i den. Teambuildingaktiviteter skal selvfølgelig være sjove for alle dem, der deltager. Men de skal også tilføre mennesket, teamet og virksomheden en reel værdi. Det er vores fornemmeste opgave som leverandør af teambuildingaktivteter.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.