Udendørs Teambuildingøvelser

Teambuilding øvelser under åben himmel

Når der skal luftforandring til for at skabe den forandring, I ønsker

Vil I også gerne skifte kontoret ud med noget helt andet? Og ikke bare sidde inde i et konferencecenter og kukkelure hele dagen?

Så er teambuilding i det fri måske noget for jer. Med den her type teambuildingøvelser får I nemlig muligheden for at komme ud af jeres vante rammer – både billedligt og helt fysisk – og få både frisk luft og nye inputs til hjernen.

Skriv til os, så vi sammen kan finde netop den teamaktivitet, der passer til jeres næste firma arrangement. Uanset om du ønsker teambuilding i København eller i skovene i Vejle, så har vi med garanti en mulighed, der passer til jeres virksomhed.

Team building i naturen

Udendørs teambuilding gør noget helt specielt ved dig og dine kollegaers motivation og holdånd. Det at komme væk fra de vante rammer på kontoret og ud i det fri og løse samarbejdsøvelser sammen, kommer til at styrke jer som hold. Solen og den friske luft skaber engagement og højt humør blandt deltagerne. Vi har samlet de

bedste udendørs teambuildingøvelser, vi kender til, og som samtidigt er kreative med en god struktur og høj energi hele vejen igennem.

Teambuilding i naturen er både en sjov, udfordrende og anderledes måde at være sammen på

Hvis du ønsker en kombination af kreative teamaktiviteter og masser af frisk luft, så er det her på siden, du kan finde det. Med naturen eller byen som klasseværelse, er der lagt en rigtig god bund for et både sjovt og udfordrende firmaarrangement – fuld af positivitet og engagement fra alle parter, der er med. Ovenfor kan du finde en lang række af udendørs teambuildingøvelser, der er nøje udvalgt, så du er garanteret noget, der passer til dig og dit team.

Teambuilding udendørs med GPS: Find vej sammen

Vi tilbyder også en række aktiviteter, hvor I via iPads skal arbejde med teambuilding gennem GPS. Denne type aktiviteter kan tilpasses jeres lokation og 

desuden skræddersyes med jeres egne spørgsmål og teambuilding-missioner. Der er masser af spændende muligheder i den danske natur, både i byen eller i området ved jeres kontor eller konferencested. Vi hjælper jer gerne med den kreative proces, hvis I har brug for en sparringspartner, så I sikrer jer et succesfuldt arrangement.

Escapegames i naturen: Fordi det godt må være sjovt at være sammen med dine kollegaer

I skovene udbyder vi blandt andet vores populære og gennemførte escapegame ”Escape The Forest”, der sammen med vores GPS-teamaktiviteter er blandt de mest populære udendørs teambuildingaktiviteter.

Udendørs teamaktiviteter er en effektiv metode til at skabe mere engagement i jeres team. Fordi I uanset, hvad I vælger at opleve, vil mærke hinandens motivation og gamemasterens professionalisme, samtidig med at I får styrket jeres indbyrdes relationer. 

Kontakt os her

Vi sidder klar ved telefonen til at planlægge jeres næste teambuildingevent sammen med dig. Og vi glæder os allerede. 

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.