samarbejdsøvelse med Laser battle team building øvelser

Laser Battle

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-50 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Kommunikation

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

I krig med kollegaerne!

Så er det tid til at finde jeres indre soldat frem til dette sjove, actionprægede og tempofyldte spil. Udstyret med et kraftigt lasergevær og et headband med indbygget vibrator, kan I forvente fuld fart på legen, som både kan bygges op som et individuelt spil eller som mere holdorienteret.

Aktiviteten foregår ude hos jer selv, så det er vigtigt, at I har et område i nærheden, hvor der er plads til at løbe rundt og gemme sig. Det kan blandt andet være en skov, en park eller en større legeplads. 

Spillet bliver opdelt i små hurtige kampe af 7-8 minutters varighed, og niveuaet bliver tilpasset til jeres gruppe. Der vil være fokus på masser af sjov, tempo, action og det at være aktiv. Laser battle er en oplagt mulighed for at få kontakt til jeres indre legebarn.

AWA stiller med en instruktør til at facilitere spillet, og medbringer selvfølgelig alt det nødvendige udstyr. Aktiviteten varer som udgangspunkt en time, og vi anbefaler, at I medbringer skiftetøj. Præmie til vinderen kan tilkøbes hos AWA.

Information

Vores instruktør bliver op til hvert arrangement, grundigt briefet i og omkring jeres event. På den måde sikrer vi, at jeres tema og eventuelle målsætninger for dagen bliver opfyldt, og at I får præcist det arrangement med det udbytte, som I ønsker. Alle vores instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor med stor rutine og præcision, lægge vægt på de områder som I ønsker at få styrket eller arbejdet videre med.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.