samarbejdsøvelse med film team building øvelser

Movie Maker

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Innovation

 • Pris

  A - Øvre prisniveau

MOVIE MAKER – SJOV AKTIVITET MED SAMARBEJDE I FOKUS

Oplev, hvor morsomt det er at lave en film, I kan bruge aktivt i virksomheden.

Sjovt arrangement med brugbart produkt

Det behøver bestemt ikke være svært eller kedeligt at producere en film – det er dette arrangement beviset på. I laver nemlig jeres egen film direkte på en iPad. I bruger både iPad’en til at filme og redigere med musik, tekster, effekter osv. Det er nemmere, end du lige tror – og så er det et sjovt firmaarrangement, hvor I samarbejder om noget konkret, der kan bruges i virksomheden. 

Lav og se filmene sammen

Hvert hold får den samme opgave. I skal agere proffesionelt filmhold. Hvem er instruktør ? Hvem er skuespiller, make up artis og lydmand ? I skal lave jeres helt egen version af en filmtrailer til en af de største filmklassikere, vi alle kender. Udklædning, rekvisitter, iPads og professionelt lydudstyr stiller vi til rådighed, plus at vi naturligvis hjælper undervejs. Skal traileren handle om den gode kollega ? Hvad der gør det sjovt, at arbejde hos netop jer. Eller noget helt tredje ? Det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvad I kan skabe af film! 

I bruger ca. 2–3 timer på at lave drejebog,  filme og redigere – og så er vi klar til at finde popcornene frem, når vi sammen afholder awardshow og ser filmen på det store lærred og kåre vinderfilmen.  Awardshowet kan også bruges som aftenunderholdning mens der spises middag.

AWA tilbyder et udvalg af 24 film fra indland og udland. F. eks. James Bond, Olsen Banden, Disney, Robin Hood, Star Wars, Den eneste ene, Sex in the city osv.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.