samarbejdsøvelse med skovens klatrebane er en sjov team building øvelse

Skovens Klatrebane

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Motivation

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

TIL TOPS I NATUREN

Kom helt til tops med AWAs nye klatrebane i Hornbæk, hvor flot natur giver god plads til at tumle rundt på – eller bare falde til ro.

Til trætoppen som Tarzan

Det er en umådeligt tilfredsstillende oplevelse selv at klare den til tops i træerne. Som sande Tarzan‘er får I 4 forskellige baner at lege med. I modtager selvfølgelig først instruktioner i sikkerhedsudstyr som seler, karabiner og hjelm. Dette tager ca. et kvarters tid.

I bliver også instrueret i, hvordan man bevæger sig sikkert rundt på banerne. Endvidere kommer I igennem vores instruktionsbane, før I kommer ud på de rigtige baner. Der er selvfølgelig altid mindst én instruktør tilstede. Der vil således altid være mindst 1 instruktør til 10 deltagere, mindst 2 for 20 deltagere og så videre. Dermed opnår vi minimal ventetid og maksimal tryghed.

Flere baner & flere sværhedsgrader

Efter endt instruktion, starter I på den grønne bane og arbejder jer derefter, om muligt, op i sværhedsgrad. Her er selvfølgelig ingen tvang, men vi forsøger at hjælpe flest mulig til at gennemføre.

Den grønne bane er først og fremmest for begyndere, men også for øvede. Banerne er placeret 3-6 meter over jorden. Træd ud på gyngende platforme, balancér fødderne på den kun 1 cm brede stålwire og mærk suset i maven på svævebanerne!

Den Blå Bane er for øvede og dem, der gerne vil have mere fysisk og mental udfordring..Banerne er placeret op til 10 meter over jorden, og øvelserne er noget mere udfordrende. Her kan I blandt andet hoppe ud på en højtplaceret trapez. Mærk adrenalinen og nyd udsigten!

Den røde bane er for de seje. Banen er placeret op til 14 meter over jorden. Øvelserne er mere fysisk krævende og den 151 meter lange svævebane er det hele værd!

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.