• Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Innovation

  Motivation

 • Pris

  A - Øvre prisniveau

BYG EN FORMEL 1-RACER – KREATIV TEAMBUILDING

Startskuddet til jeres Formel 1-racerløb lyder om 3,5 time, men I har ingen bil. Heldigvis har I en masse reservedele – og forhåbentligvis også gode samarbejdsevner.

Brand og byg biler i teams

I første fase skal dit team nemlig selv brande (dekorere) og bygge jeres egen Formel 1-racer. En aktivitet, hvor alle teammedlemmers kreativitet og input får frit spil. I hold af 5 personer bliver I præsenteret for tidsplanen og agendaen for løbet. Det gælder her om at bygge den flotteste og mest stabile Formel 1-sæbekassebil af en pap-racer. Og bilen er selvfølgelig ikke bare til pynt – I skal nemlig køre om kap mod de andre. En repræsentant fra holdet fungerer som racerkører, mens resten af teamet er motoren, der skal skubbe den selvbyggede racer i mål før de andre hold. I denne fase kommer opbygningen og designet af raceren for alvor på prøve – for ikke at tale om jeres samarbejde og hestekræfter i benene!

Alle materialer, prototype og instruktør inkluderet

Vi medbringer selvfølgelig alle de materialer, I får brug for til opbygningen af bilerne. Derudover får I efter 30 minutter mulighed for at hente inspiration fra en færdigbygget prototype, vi også medbringer. Undervejs hjælper og vejleder vores instruktør jer til, hvordan I bedst og mest sikkert får sat papkonstruktionen sammen.

 Sjovt firmaarrangement for alle

’Byg en Formel 1-racer’ er en aktivitet alle kan være med til – og udbyttet af aktiviteten er langt større, end man måske tror. Der sættes nemlig ikke kun krav til at kommunikere, men også til det at prioritere, være kreativ, samarbejde og arbejdsfordele. Alt i alt en rigtig effektiv og sjov teambuilding-øvelse, hvor I oplever en fælles aktivitet, der styrker teamet.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.