Belbin teamanalyse

Belbins teamroller

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Kurser og foredrag

 • Lokation

 • Indsatsområde

  Relationer

 • Pris

  D - Få tilbud

Belbins Teamroller

Vi ved at alle mennesker er forskellige, ikke mindst i forhold til den tilgang vi har når vi skal løse en opgave. Disse forskellige præferencer og forskelligheder er de elementer der normalt skaber synergi og højtydende teams

Hvad er belbins teamroller?

Belbins Teamrolle Konceptet er udviklet af den engelske doktor i psykologi, Meredith Belbin, der gennem studier af mere end 120 lederteams har kunne se en række sammenhænge der hjælper os i forståelsen af, hvordan mennesker fungerer optimalt i teams.

Belbin undersøgelser viser at 9 teamroller, eller adfærdskarakteristika, bør være til stede i et team, for at det kan fungerer optimalt og mest effektivt.  

Vi har alle en dobbeltrolle i vores team. Den første rolle er den funktionelle, der typisk giver sig selv og beskriver ens organisatoriske tilknytning og faglige arbejdopgaver. Den anden er ens foretrukne teamrolle, der mere tager udgangspunkt i et individs personlige kompetencer og kommer til udtryk i vedkommendes måde at bidrage til opgaveløsning og teamwork.

Hvordan foregår en Belbin teamrolle workshop ?

Vores workshop med Belbin består af en online test inden kursusdagen fulgt op af en workshop og teambuilding dag.  Selve testen indeholder spørgsmål til den enkelte deltager men også link til op til 6 personer der vil give deres vurdering af den enkelte deltagers samarbejds præferencer. Dette sikrer at validiteten af testene er i top og det samme gælder anvendeligheden.

Vi vil typisk kombinere workhoppen med en teamaktivitet for at opleve teamrollerne i praksis.

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Kurser og foredrag Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.