Chainreaction

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-1000 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Innovation

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

CHAINREACTION

Hvert hold er ansvarlig for at bygge og designe deres lille del af en stor sammenhængende kæde af små “maskiner”. De små maskiner, som skal være internt forbundne, så kraften hele tiden ledes videre fra bord til bord. Jo flotter og sjovere maskiner, der bygges jo federe bliver den afsluttende oplevelse, når kædereaktionen sættes igang.

Kreativitet, god kommunikation og masser af gå-på-mod til at teste og tilpasse er vigtige elementer i denne aktivitet. I finalen bliver det helt tydeligt – at ingen kæde er stærkere end det svageste led.

“Chainreaction” er et engagerende, sjovt og underholdende teambuilding program, som fremmer jeres sammenhold – mens I har det sjovt!

Læringsudbytte

Samarbejde mellem holdene for at dele viden og ressourcer er afgørende for succes og for at udvide kreativitetens grænser. Holdene arbejder på at udvikle en fælles vision og strategi, som de implementerer ved hjælp af fremragende projekt- og ressourcestyrings kompetencer.

Succesfulde hold forstår opgaven og kortene, vurderer tilgængelige ressourcer, laver en grov plan, og tilpasser og ændrer løbende deres oprindelige plan under byggeprocessen.

“Chain Reaction” giver en ægte følelse af fælles formål og en mindeværdig delt oplevelse, når deres bestræbelser belønnes med succes!

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.