samarbejdsøvelse med mystery room box er en sjov team building øvelse der skaber relationer

Transportable Escaperooms

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Motivation

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Outbreak

Transportable escaperooms, der får pulsen op 

I denne teamaktivitet skal I samarbejde, før det er for sent – I skal sørge for, at den farlige virus ikke slipper ud. Sammen. Som et hold. Det kræver både kreativitet, kommunikation og en masse gådeløsning, hvis I skal nå i mål. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe jer med at få det maksimale ud af arrangementet, så I bare skal dukke op og gøre jeres bedste for at løse de gåder, vi smider efter jer.

Vores transportable escaperooms sikrer jer et setup, der er både professionelt, anderledes og sjovt. I vores øjne skal den her slags øvelser være gennemførte og af den allerhøjeste kvalitet. Ellers falder det hele til jorden – og I får ikke det med fra dagen, som vi så inderligt gerne vil give jer. Det kan lyde banalt, at der skal være styr på de praktiske ting – men de er fundamentet for, at I kan gå ind i øvelsen 110 % og ikke blive distraheret af små detaljer, der ikke spiller. 

Transportable escaperooms – Sådan foregår det:

I bliver inddelt i hold, hvor I skal samarbejde og sparre med hinanden om at løse en række gåder, der forhindrer en farlig virus i at slippe ud. I fællesskab skal I finde modgiften til den nye syntetiske virus, der prøver at slippe ud.

Hvert hold står nu overfor en metalkasse, der rummer modgiften – men for at finde modgiften, må hvert hold samarbejde om at løse alle de svære gåder, der til slut fører jer til modgiften.

I får smidt ord som DNA, syntese og så videre smidt i hovedet – men bare rolig, I behøver ikke have nogen form for erfaring inden for det her. Det er jeres tilgang til gåderne og jeres samarbejde, der i sidste ende kommer til at afgøre, hvor godt I klarer jer. Ikke hvor gode karakterer I fik i Kemi B i gymnasiet.

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.