Ny teambuilding die

Synergyk Unik teambuilding øvelse

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Innovation

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Nu er det man against machine

Synergyk er en række hæsblæsende og inkluderende aktiviteter. Det særlige ved denne unikke samarbejdsøvelser er, at I alle bliver aktiveret på én gang. I er nødt til at kommunikere med hinanden, samtidig med at I løser opgaverne for at komme i mål.

De forskellige opgaver, I møder, har alle til formål at give hver person i teamet en succesfølelse, fordi I alle får mulighed for at brillere til netop det, I er gode til. Spillene kombinerer gåder, koordination og andre opgaver, som kræver, at I hver især bidrager med det, der gør jer uundværlige på teamet. Den indsigt og viden kan I bruge, når hverdagen på kontoret igen kalder – og på samme tid er spillene bare skidesjove.

Undervejs vil I helt sikkert mærke, at jeres samarbejde bliver bedre og bedre – samtidig med at I har det vildt sjovt sammen. Og opgaverne kan, hvis I er åbne over for det, gøre,

Sådan foregår det

Aktiviteten er velegnet til at foregå på jeres kontor, på et konferencecenter, eller hvorend det måtte passe jer den pågældende dag. Vi inddeler jer i hold og guider jer igennem en række minispil, hvor I skal bruge alle jeres sanser. Vi medbringer desuden forskellige elektroniske remedier, der kommer til at indgå i aktiviteten. Øvelsen er velegnet til mellem 10 og 60 personer og varer cirka halvanden time. Den kan altså sagtens være en del af en større dag med flere delelementer.

Præmissen for øvelsen er, at I bliver udfordret af en arrogant AI Robot til den ultimative test af jeres samarbejde. Robotten vil derefter guide jer gennem en række mindre samarbejdsøvelser, og I lærer efterhånden systemets struktur og metoder bedre at kende (bare roligt, I finder hurtigt ud af det hele). Spillet er retro i ordets bedste betydning – de blinkende knapper og de fede joysticks vil helt sikkert få jer tilbage i tiden og give jer noget at grine over sammen. Øvelsen består af 6 forskellige spil, som er opdelt i 3 sværhedsgrader, og I kommer både til at prøve kræfter med gådeløsning, fysisk koordinering, kommunikation og billed-lyd-hints. Der er altså med andre ord lidt for enhver smag.

Når I er kommet gennem alle spillene, får I en samlet score, der også giver jer en rapport over jeres samarbejde som team. Synergyk er med andre ord ikke bare for sjov – det er også et professionelt værktøj, der hjælper jer med at styrke dynamikkerne indbyrdes i teamet. Og så giver det både virksomhedens ledere og medarbejdere relevant feedback i forhold til, hvad styrkerne og svaghederne er hos dem selv, deres medarbejdere/kollegaer og teamet som helhed. 

Synergyk er professionel sjov fra øverste hylde.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.