Squadgame 2 teambuilding

The Squid Game Squad Game

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde
 • Pris

  B - Mellem prisniveau

The Squid Game firmaaktivitet

Vi har gjort the Squid Game til et Squad Game

Har du ligesom rigtig mange andre også slugt den populære Netflix-serie Squid Game? Hoppet op af forskrækkelse i sofaen, heppet på Seong Gi-hun og holdt dig for øjnene, når det blev allermest blodigt? 

Bare rolig, det er ikke helt der, vi er ude. Vi har nemlig taget Squid Game og skabt Squad Game. Squad Game er en teamaktivitet, der er lige så spændende og hæsblæsende som tv-serien, men hvor vi har skåret al egoisme og fysisk fare fra. Øvelsen hjælper jer med at styrke troen på jer selv (plus jer som hold) og selvfølgelig jeres evne til at samarbejde.

Undervejs vil I mærke, hvor vigtigt det er, at I er til stede i øjeblikket, tænker ud af boksen og reagerer hurtigt. Og måske I endda vil være i stand til ting, I slet ikke troede var mulige for jer.

Sådan foregår the squid game

I bliver inddelt i hold og skal nu gennemgå seks øvelser, der løbende stiger i sværhedsgrad. De er alle til at forstå (bare roligt, vi har gjort det overskueligt og nemt at gå til) – og reglerne og målet er tydeligt hele vejen igennem. Hvis I er i tvivl om det mindste, er vi der selvfølgelig altid til at hjælpe. 

Holdene kæmper mod hinanden – og som det er både i Squid Game og den virkelige verden – er der altid et hold mere, der skal vindes over. Som spillet udvikler sig bliver det mere og mere udfordrende, og I skal tilpasse jer løbende og måske finde evner frem, I ikke vidste I havde, eller som I i hvert fald ikke har brugt i lang tid.

De seks øvelser er en kombination af traditionelle teambuildingaktiviteter og mere unikke og moderne øvelser, som I med garanti ikke har prøvet kræfter med før. Vinderen bliver det hold, der formår at bruge de styrker, I har på holdet bedst muligt. 

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Teambuilding Musik & kunst Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.