kocktailkursus som firmaevent

Cocktailkursus

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-250 Personer

 • Event kategori

  Mad og drinks

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  D - Få tilbud

PIFT FREDAGSBAREN OP MED SJOV LÆRING

De hyggelige stunder med drinks i hjemmet vil aldrig blive det samme igen. Og det vil jeres fredagsbar heller ikke!

Spas, kreativitet og konkurrence

Teambuilding med cocktail-tryllerier er en oplagt oplevelse til en sjov aften med kollegaerne. Topprofessionelle cocktail-kunstnere fra det københavnske barmiljø guider jer gennem cocktailverdenens spændende og udfordrende univers. En oplevelse på to timer, der byder på spas, kreativitet og konkurrence.

Lur de blærede cocktail-hemmeligheder af

Efter en kort præsentation med velkomstdrink, bliver I inddelt i hold på 4-5 personer. Hvert hold skal igennem forskellige stationer med udfordringer, som bl.a. kan tælle: Blindsmagning, samarbejdsøvelse, huskeøvelse, quiz m.m. Du får undervejs gode og sjove råd til næste gang, du gerne vil imponere gæsterne derhjemme med knivskarpe cocktails – et kæmpe plus!

Det hele foregår i et hyggeligt og passende tempo, og til sidst bliver cocktail-kongerne på dagens vinderhold kåret. Vi anbefaler, at man lader bilen stå, da man kan blive rundtosset af de mange drinks. Det er også muligt at lave alkoholfri cocktails (mocktails) til dem, der gerne vil undgå alkohol.

Lær om råvarer og sammensætninger

På kurset lærer I flere facetter af bartending og fremstilling af drinks – herunder om råvarer og ingredienser, mixologi, udstyr, hastighed, teknik og smagsnuancer. Arrangementets stationer og cocktailopskrifter varierer afhængigt af tilgængelige råvarer mv. 

Cocktailkurset er en særdeles inspirerende, sjov og lærerig oplevelse, der er det perfekte indslag til fredagsbaren. Glæd jer!

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.