TILO samarbejdsøvelser teambuildingøvelser samarbejdsøvelse team building øvelser

Virtual Reality Teambuilding

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Kommunikation

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Infinite Loop VR teambuilding

The Infinite Loop handler om at have din kollegas ryg

I denne teambuildingaktivitet skal du få din makker ud af den virtuelle verden. I får udleveret et par VR-briller, en masse information og to forskellige verdener – og så skal I samarbejde på tværs af den virtuelle og den virkelige verden. 

Aktiviteten kommer til at udfordre jeres samarbejdsevner, kommunikationsevner og jeres evne til at videreformidle livsvigtige informationer. Den viser jer, hvor vigtigt det er, at vi kommunikerer præcist, klart og tydeligt. Uanset om vi befinder os i Virtual reality eller på kontoret. Det betyder noget, hvordan vi tilgår andre mennesker. Hvordan vi taler til dem. Og det kan vi altid blive bedre og dygtigere til.

Virtual Reality  Teambuilding:

Sådan fungerer det 

Øvelsen varer cirka to timer, og efterlader altså tid til, at I kan lave andre ting i løbet af dagen, der støtter op omkring indsigten fra The Infinite Loop.

Der er fart på med The Infinite Loop. I får udleveret jeres opgave, og så er det bare med at komme i gang: I skal redde en ung dreng, der er fanget i den virtuelle verden. Først skal I blive enige om, hvad jeres plan og strategi for at komme i mål er. Og så får I skiftevis mulighed for at træde ind i den virtuelle verden, mens I hjælper hinanden fra den anden side.

Undervejs skal I løse gåder og opgaver, der rater jeres teams. Øvelsen er inddelt i to levels – og selvom sværhedsgraden stiger – vil I helt sikkert også opleve, at I undervejs bliver skarpere og bedre i jeres samarbejde.

Der er mange fordele ved at vælge netop The Infinite Loop til jeres næste teamdag. Tidligere deltagere oplever blandt andet, at de bliver stærkere til at lede, mere empatiske i deres måde at tilgå samarbejde og ikke mindst bedre til at kommunikere i pressede situationer, hvor kommunikationen er helt afgørende for at lykkes.

Udover at øvelsen er hylende morsom undervejs, viser den jer også, hvor vigtigt det er at dele viden, støtte hinanden som kollegaer og ikke mindst virkelig lytte til hinanden.

 

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Teambuilding Musik & kunst Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.