Kreativ Teambuilding

Musik & kunst

Musikalsk & Kunstnerisk Teambuilding

Virksomheder består af en masse forskellige og spændende kulturer. En masse mennesker med en masse holdninger, der skal spille sammen. Det er ikke altid lige til. Men gennem kunstneristisk og musikalsk teambuilding kan vi give dem en fælles metafor. Noget, der skaber en stærk teamånd gennem en fælles oplevelse ind i musikken. 

På siden her kan du læse om de musikalske og kunstneriske teambuildingaktiviteter, vi kan tilbyde til jeres næste firmaarrangement. Aktiviteter, der sætter spotlight på kreativitet og holdånd igennem en lærerige og kreative teambuildingøvelser, hvor musik og kunst løfter jer som team.

Musikalsk teambuilding

 I kan rent faktisk skabe musik, der lyder godt. Sammen

Lige inden den her slags teambuildingaktiviteter går i gang, tror deltagerne sjældent selv på, at det nogensinde bliver godt. Men det gør det faktisk. 

Gennem musikken og kunsten kan vi nemlig højne energien og gejsten i et team – og få dem til at arbejde sammen på en ny og langt bedre måde. Musik kan nemlig noget, som der ikke er så mange andre ting, der kan. Og så er musikken også et superstærkt billede på, hvad vi kan opnår, når vi arbejder sammen.

Til musikalsk teambuilding får I lov til at spille på instrumenter og/eller synger sammen. Musikken er i årtusinder blevet brugt til at skabe fællesskaber, engagement og teamånd. Samtidigt er vores musikteambuilding en stærk metafor for forandring og passer godt ind i de fleste firmaarrangementer, hvor I er klar til at prøve noget nyt, samtidig med at I kan vide jer sikre på, at vi tager ansvaret for arrangementet fra start til slut og desuden bygger øvelserne på årevis af erfaring og masser af viden inden for dette felt. 

Det at bruge teambuildingøvelser til at bevæge sig ind i nye områder kommer til at give jer energi, samtidigt med at du og dine kollegaer kommer til at lære nogle nye færdigheder – og måske tilmeld lærer jer selv og hinanden bedre at kende.

Alle mennesker sætter pris på musik – men du behøver ikke være musikalsk for at kunne bidrage positivt til den her type teambuilding. Vores musikalske firmaarrangementer spænder fra violinspil til Haka, som du også kan se ovenfor. De musikalske oplevelser er så effektive, fordi vores kommunikationsteknikker og -systemer accelerer læringen og sikrer, at den musik, I sammen skaber, faktisk kommer til at lyde skidegodt.

 

Teambuilding og kunst

Fordyb jer sammen, og vend endnu skarpere hjem

Hjernen består af 100 milliarder neuroner, hvor hver enkelt neuron igen er forbundet med  tusind andre. Så man kan nemt forestille sig de nye veje der bliver skabt, når et team laver musik og kunstnerisk teambuilding sammen for første gang.

Du og dine kollegaer vil komme til at opleve, hvordan I gennem fordybelsen i musikken og kunsten bringer jeres hjerner i en anden tilstand, der skaber nye neurologiske forbindelser og åbner op for muligheder og innovation. Alt sammen noget, I kan bruge, når I mødes på kontoret igen mandag morgen.

 

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.