Team building aktiviteter i København


Teambuilding københavn ideer

Hvad er nogle af de bedste teambuilding aktiviteter?

København er en af de bedste byer til teambuilding, da der er så mange forskellige aktiviteter og oplevelser at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter en sjov og udfordrende aktivitet, eller du ønsker at skabe et stærkere bånd mellem dine medarbejdere, så er København det perfekte sted at starte. I dette indlæg vil vi give dig et overblik over nogle af de bedste teambuilding-aktiviteter i København.

Der er mange forskellige teambuilding aktiviteter at vælge imellem. Det kan være alt fra konkurrencer, kreative workshops, action, gastronomi og meget mere. Det er vigtigt at vælge aktiviteter der passer til virksomhedens kultur og mål. Det er også en god ide at tage hensyn til de forskellige personligheder og interesser der er i gruppen. Det er en god måde at skabe et stærkt team og styrke samarbejdet mellem kollegaerne.

Der er mange sjove og kreative teambuilding aktiviteter, der kan hjælpe med at styrke sammenholdet og kommunikationen mellem medarbejderne.

Her kan du finde nogle af de bedste teambuilding aktiviteter :

1. Escape Rooms i københavn

Et team skal løse et mysterium ved at finde ledetråde og løse gåder. Dette er en god måde at styrke samarbejdet og kreativiteten. Der findes flere udbydere hvoraf nedenstående 4 er dem har de mest velegnede og kvalitativt bedst aktiviteter til de behov der gælde for at sikre et succesfuldt firmaevent.

Escape game Arena
Teambuilding med escapebox

Timequest Escapegames

Beliggende centralt i Gothersgade og med plads til 240 personer. Her er alle i samme lokaler hvor de konkurrerer om at løse en række kreative og interessante “Cubes” for at få fingrene i point amuletten der smides i det synlige Scoreboard. Aktiviteten er designet til erhvervsgrupper og er et spændende alternativ når man ønsker alle deltagerne skal være aktive og det er vigtigt at have en succesfuld teambuilding events. Timequest var det første escape room udbyder i skandinavien og har desuden et Københavns førende teambuilding firma Awa teambuilding som ejere .

Dette gør at du kan afholde en af Deres interessante teambuilding øvelser i deres 300 m2 lokaliteter i Gothersgade 101 C.

Mystery Makers

Her vil i finde et af københavns første og originale klassiske Escape room center hvor deltagerne låses ind i et tematiseret rum og skal løse gåder og mysterier for at slippe ud. Her vil deltagerne i de forskellige teams ikke have en fælles oplevelse men primært blive knyttet til de andre deltagere i præcis deres team. De har desuden mulighed for videoanalyse af jeres performance der kan løfte læringsudbyttet.

Escape The Forest

Kan eksempelvis afholdes på amagerfælled eller tilsvarende grønt areal hvor teambuilding aktiviteter er tilladt. Deltagerne deles i teams der med udleveret ipad går rundt og finder en række gådebokse. Løsningerne giver en række grundstoffer de skal sammen bruge til at skabe vaccinen der sikrer at det gode samarbejde. Afslutningsvis uddeles der et diplom til det vindende hold der typisk vil være en antal træer plantet afhængig af point. En kreativ og lærerig CSR event der sætte klimaet på dagsordnen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

2. Curling som teambuilding

Der er i København mulighed for at få teamets på glatis . Curling er både sjov og anderledes og kan afholdes i samarbejde med Awa teambuilding der har samarbejde med 2 lokationer i henholdsvis Rødovre og Tårnby hvor teambuilding kan afholdes.

3. Skattejagt i København

Teams skal finde skatte ved at følge ledetråde og løse gåder. Dette er en sjov måde at bruge byen på samtidigt med at man har det sjovt og lærer hinanden at kende. Der er flere muligheder der kan anbefales. Awa teambuilding tilbyder skattejagt i København, hvor teams skal løse gåder og konkurrere mod hinanden for at løse en given mission.

Gps teambuilding i København

Deltagerne mødes på en af kunden ønsket lokation i København af en instruktør der deler Ipads ud til hvert team. Herefter skal de forskellige teams konkurrere mod hinanden ved at løse gåder og opgaver der er knyttet til forskellige lokationer i København som fremgår af deres ipads. Der kan laves missioner med firmaets egne spørgsmål som special tilpasning.

Der er 3 kategorier af missioner

1. Kreative photo og video missioner

2. Lokations bestemte gåder

3. Quizzer og brainteasers

Dette er en god måde at få alle involveret og styrke samarbejdet. Det er også et sjovt format til at udfordre kreativiteten og se hvordan forskellige teams tænker og arbejder. Afslutningsvis samles deltagerne på slutdestinationen hvor billeder og videoer afspiller og det enkelte teams resultater og placering afsløres.

Spygame i København

Deltagerne bliver mødt eksempelvis i Kongenshave af en instruktør der deler ipads ud til deltagerne samt en række dokumenter der skal bruges til at dechiphrere de foskellige missioner rundt i indre by. En sjov og udfordrende teambuilding aktivitet i København der har mange escapegame elementer i sig.

GPS Water Challenge i København

Deltagerne mødes på Islandsbrygge hvor en instruktør deler Ipads ud til hvert team der desuden får deres egen elektrisk drevne Goboat. Herefter skal de forskellige teams konkurrere mod hinanden ved at løse gåder og opgaver der kommer frem på ipadden når de er sejlet indenfor 30 meter af seværdigheden. Her vil i ikke bare lære om Københavns kanaler men også løse en perlerække af sjove gåder og photomissioner. Dette er en god måde at få alle involveret og styrke samarbejdet. Afslutningsvis samles deltagerne på startdestinationen hvor billeder og videoer overleveres så de kan fremvises under middag eller lignende.

Gastronomisk Teambuilding

Kokkeskole København
Kokkeskole teambuilding sjovt og en smart måde at bruge budgettet på

En anderledes og sjov måde at styrke samarbejdet og lære hinanden bedre at kende. De fleste firmaarrangementer skal alligevel have en middag eller frokost så her er en smart måde at få endnu mere ud af budgettet. Teams skal konkurrere mod hinanden ved at lave forskellige retter og præsentere dem for resten af gruppen. Dette er en god måde at få alle involveret og styrke samarbejdet. Det er også en god måde at udfordre kreativiteten og se hvordan forskellige teams tænker og arbejder. Der findes en række steder der udbyder disse.

Meyers Madshus

Bellggende centralt på Nørrebrogade i København. Her får I en kok der guider jer igennem processen og sørger for at I ender med en lækker og velsmagende middag.

Awa Teambuilding

Har forskellige lokationer i København med forskellige menuer. Her vil instruktøren der også er kok guide jer igennem opskrifterne alt efter hvilken tema i ønsker.

Timm Vlademirs køkken

Beliggende i valby med en række spændende menuer der kan vælges imellem. Har desuden lokaliteter ved Kløvermarken på amager. 

Flødebolle kursus

Kan afholdes hos jer eller i lokaler i København. Instruktøren kommer med alle remedierne og sikrer en sjov samarbejds øvelse . Er desuden og en populær online aktivitet.

Guidet Tour

En guidet tur i København er en fantastisk måde at udforske den danske hovedstad på. Det er en god måde at lære om Københavns historie og kultur, og samtidig få et indblik i byens mange seværdigheder. Der er mange forskellige guidede ture at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

En af de mest populære guidede ture er den klassiske byvandring. Her får man en historisk tur gennem København, hvor man lærer om byens mange seværdigheder og historiske bygninger. Man får også et indblik i byens kultur og livsstil.

En anden populær tur er cykelturen. Her får man mulighed for at opleve København på en helt anden måde. Man kan komme rundt til alle de forskellige seværdigheder og få et indblik i byens liv og kultur.

Segway er en sjov og anderledes måde at opleve København på. Der findes mange forskellige udbydere med forskellige ture.

Hvad koster teambuilding ?

Prisen for teambuilding aktiviteter afhænger af flere faktorer. Det kan være antallet af deltagere, hvor lang tid aktiviteten skal vare, hvor mange instruktører der skal være, og hvor kompleks aktiviteten er. Det er også vigtigt at tage højde for omkostningerne til materialer og lokaler. Det er derfor vigtigt at overveje alle disse faktorer, når man vælger en teambuilding aktivitet.

Normalt ligger prisen på en teambuilding aktivitet på

250 – 700 kr per person

Det kan være en god idé at undersøge forskellige tilbud og sammenligne priser, så man kan få mest muligt ud af sit budget. Det er her vigtigt at huske på, at teambuilding ikke kun handler om penge, men også om at skabe et godt samarbejde og styrke relationerne mellem medarbejderne. Det kan samtidigt være både dumt og dyrt at vælge den umiddelbart billigste løsning da man risikerer at deltagerne får en dårlig oplevelse og dermed er det penge ud af vinduet samtidigt med at i har misset en afgørende mulighed for at forstærke kulturen.

Det kan være en omkostnings effektiv måde at arrangere et firmaarrangement i København. Man slipper for at betale for konference lokalerne og man kan få stemning og atmosfære samt lækker mad og underholdning. Nogle af den bedste teambuilding firmaer i københavn har egne faciliteter der kan sikrere jer en dag med dynamik og hyggeligt samvær.

Her er noen kilder som kan hjælpe deg med at finde teambuilding-aktiviteter i København:

  1. VisitCopenhagen (www.visitcopenhagen.dk):VisitCopenhagen er den offisielle turist net for København. De har en egen sektion dedikert til teambuilding-aktiviteter og arrangementer i byen.
  2. Go Dream (www.godream.com):
    • Go Dream er en opplevelsesside som tilbyder en række teambuilding-aktiviteter og arrangementer i København.
  3. Copenhagen Event (www.copenhagenevent.dk):
    • Copenhagen Event er et arrangementsbyrå som tilbyr teambuilding-aktiviteter i København. De har et bredt spekter av aktiviteter som kan tilpasses teamets behov og preferanser.
  4. DGI Byen (www.dgi-byen.dk):
    • DGI Byen er et stort sports- og kultursenter i København som tilbyr forskellige  teambuilding-aktiviteter.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.