Bedste escaperoom i København


teambuildig forside 1.

Escaperooms i København

‘Er du klar til et eventyr? Tag på en oplevelse ud over det sædvanlige og prøv et escapegame i København. Her kan du og dine kollegaer løse gåder og udfordringer sammen og opleve high performance følelsen af FLOW sammen. Det er en sjov og spændende måde at flygte fra virkeligheden og få en uforglemmelig oplevelse. Det er en spændende måde starte en tur i København på, og det er sjovt for alle aldre. I denne artikel vil vi give dig et overblik over de bedste escape room oplevelser i København.

Hvad er der for nogle forskellige typer af escape rooms?

Der er to forskellige typer af escape room. Uanset hvilken type du vælger, så er de begge sjove og spændende måde at udforske København på.

1. Escaperoom

Den første er en klassisk escape room, hvor du og dine venner skal løse gåder og udfordringer for at komme ud af rummet.

2. Escapegame

Den anden er escape games, hvor du og dine venner skal løse et mysterium eller en mission ved at samarbejde og bruge forskellige strategier. Her skal du og dine venner løse gåder og udfordringer sammen og få scoret så mange point inden for en bestemt tidsramme.

Hvor ligger escape rooms i københavn?

København er fuld af escape rooms, så der er masser af muligheder for at finde en, der passer til dig og dine venner. De fleste escape rooms ligger i Københavns centrum, så du kan nemt komme til dem med offentlig transport. Det er også muligt at finde escape rooms i andre dele af København, så du kan finde en, der passer til dine behov. Escape Rooms er både sjove og udfordrende, og kan være en god måde at udfordre din hjerne og lære noget nyt.

Escape rooms er en sjov og spændende måde at opleve være sammen på og skabe stære relationer. Så tag på opdagelse i din egen by og prøv et escape room i København. Vi har udvalgt de escaperooms der har den bedste beliggenhed og også har de bedste escaperoom oplevelser i København

Københavns 3 bedste escaperoom udbydere

Timequest Escape games

Timequest Escape games er et af de mest populære og største udbydere af escape rooms i København. Her kan du og dine venner samarbejde om at løse gåder og udfordringer inden for en bestemt tidsramme og få point for det.

Timequest team består af kreative og engagerede folk, der brænder for at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser. De har over 20 års erfaring i branchen og har skabt escape rooms for Danmarks radio og Nordisk film og har været ude med deres transportable escapegames i hundredvis af virksomheder og organisationer.

Efter at have startet escape room bølgen i 2014 har Timequest live Escape games i 2023 lanceret Deres nye escape game koncept “The CUBE”, som er en helt ny og endnu mere social version af de traditionelle escape rooms.

1. The Cube escapegame

“The Cube” er et spil, der består af 20 unikke bokse. Hver boks indeholder udfordringer, som man også vil støde på i et fysisk escape room: skjulte døre, overraskende elementer, låse, osv. Formålet er at løse så mange bokse som muligt inden for den angivne tidsramme. Boksene har forskellige sværhedsgrader, som tildeler forskellige point.

Deltagerne vil blive opdelt i grupper af 3-5 personer. Når alle teams har valgt en startboks, vil konkurrencen begynde efter startskuddet. Informationerne i boksen vil hjælpe holdene med at komme igang. Når teamet åbner den sidste dør i boksen, vil de finde en mønt som kan placeres på resultattavlen, som er synlig for alle teams under spillet, så alle kan følge med i konkurrenternes fremskridt.

Spillet kan spilles i deres nye 300 m2 escape room lokation i København på Gothersgade 101 lige ved Kongens have

2. Escape The Forest

En gal videnskabsmand har skabt et serum som vil ødelægge menneskers evne til at kommunikere og samarbejde. I vil blive delt op i mindre grupper der skal arbejde sammen for at udvikle en vaccine og flygte fra skoven. Løs de udfordrende gåder og saml de forskellige ledetråde der skal bruges til at fremstille antiserum. Aktiviteten er meget fleksibel og kan tilpasses næsten enhver skov eller park i nærheden af jeres konference. I København er Amager fælled særdeles velegnet og tæt på city.

3. Transportabelt Escapegame

Beat the Box er et kreativt teambuilding-spil, der er designet til at håndtere store grupper. Det er udviklet til at vise, hvordan samarbejde og konkurrencementalitet skal gå hånd i hånd i store organisationer for at opnå de bedste resultater. I første halvdel af spillet konkurrerer grupperne mod hinanden og uret, men der kommer et øjeblik, hvor det bliver klart, at samarbejde på tværs af grupperne er nødvendigt for at komme videre. Det er her, teambuilding-delen starter for alvor.

Mystery Makers

Mystery Makers er et team af dedikerede event- og escape room-eksperter, der har specialiseret sig i at skabe unikke og uforglemmelige mystery temaer.

Deres mission er at skabe en sjov, interaktiv og uforglemmelig oplevelse, der vil få deltagerne til at komme tættere på hinanden og skabe stærkere relationer med mysteriet som omdrejningspunkt.

1. Mystery room Laboratoriet

Du er fanget i et gal mands laboratorium og har 60 minutter til at løse mysterierne og komme ud sammen med dit team.

2. The Ritual

Har du nogensinde drømt om at se, hvad der sker bag lukkede døre hos en hemmelig loge? I The Ritual får du og dine venner chancen for at finde ud af, hvad der sker i kælderen på en af Københavns mest eksklusive adresser. På vejen mod friheden møder I mange udfordringer og uventede drejninger, mens tiden løber ud.

3. The Killing room

En seriemorder er på fri fod, og I er fanget i en hemmelig kælder. I skal arbejde sammen for at løse morderens mystisk koder og krypteringer.

Clockedin

Hvis i ikke har prøvet et escaperoom før eller er en lille gruppe så er Clockedin et god sted at starte. De er centralt placeret på Brolæggerstræde 3 tæt på strøget. Rummene er typisk den helt basis gåde oplevelse som man kender fra Ungarn med og gåder og mange hængelåse og interiøret er temmelig slidt.

1. Vlad D. Hansons Cocktail Party

Kom og oplev den mystiske Greve’s berømte cocktail fest og se om du har hvad der skal til for at komme ud af dette spændende escape room!

2. Mysteriet i de Hemmelige Lagerrum

I befinder jeg på lageret hos en berømt eventyrer der er forsvundet under mystiske omstændigheder. Kan i løse gåderne og slippe ud ?

3. Mordgåden på Detektiv Kontoret

En privatdetektiv blev for nyligt opdaget død i sit kontor, og politiet har bekræftet at han er blevet dræbt. Mysteriet omkring sagen er stort.

Hvad koster det at spille et escape room?

Det afhænger af hvilket escape room du spiller. Priserne kan variere fra 200 til 350 afhængigt af størrelsen hvilken udbyder i vælger samt hvor lang spille tid i ønsker. Herudover er der flere der har højere priser i weekenden. Book online for at reservere din oplevelse.

Timequest 200 per person

Mystery Makers 250 per person

Clocekdin. 250 per person

I storkøbenhavn er der desuden escape rooms i rødovre, roskilde og Hillerød samt midgaard event der har flere og flotte rum og dyrere escaperoom ved Lyngbyvejen. Der er desuden mulighed for at opleve et escaperoom med skuespillere i riddlehouse rum “The ring”.

Hvad skal man gøre hvis man ikke kan løse et escape room?

Hvis du ikke kan løse et escape room, så er det vigtigt at huske på, at det ikke er et nederlag. Det kan være en udfordrende opgave, og det er helt normalt at ikke kunne løse det. Det vigtigste er, at du har det sjovt og nyder processen. Herudover er der i alle Escaperooms en såkaldt gamemaster der hjælper og sørger for at i hele tiden er igang.

En game master er den person, der er ansvarlig for at lede og styre et escape room. Deres rolle er at sikre, at alle spillere har en sjov og udfordrende oplevelse, og at alle regler og retningslinjer overholdes. Game masterne har også til opgave at hjælpe spillerne, hvis de har brug for det. De skal være opmærksomme på, hvordan spillerne klarer sig, og give dem tips og hints, hvis de har brug for det. Game masterne skal også sørge for, at spillerne ikke går glip af nogen vigtige detaljer, og at de ikke går glip af nogen vigtige gåder. Game masterne skal også sørge for, at spillerne ikke bliver for frustrerede, og at de ikke giver op.

Kilder

Csikszentmihalyi, M. (1990). Flow: The Psychology of Optimal Experience. Harper & Row.

Tondello, G. F., Mora, A., Marczewski, A., & Nacke, L. E. (2019). Empirical Validation of the Gamification User Types Hexad Scale in a Learning Context.

Escape Room International Research Society (ERIRS)

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.