Stammekrig dom teambuilding øvelse i hele landet

Stammekrig

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-50 Personer

 • Event kategori

  Udendørs

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Relationer

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Stamme-opdelt krig og teambuilding

I teamaktiviteten Stammekrig har vi tilføjet et ekstra krydderi til den traditionelle teambuilding. Deltagerne opdeles i 2 stammer der skal dyste i en ræakke kreative sjove teambuilding øvelser. Hver stamme opdeles yderligere i mindre teams der herefter roterer rundt og dyster med teams fra den anden stamme.

Vores instruktører har mange års erfaring i at hjælpe teams med at se vigtigheden i at løse opgaver i fællesskab. Vi tilrettelægger derfor udfordringerne med det formål, at få folk rystet sammen, og samtidig konkurrer venskabeligt mod hinanden. Opgaverne er sådan bygget op, at I sammen og i fællesskab, løfter og løser de udfordringer som i stilles overfor. Aktiviteten foregår ude hos jer, og vi medbringer alle de nødvendige materialer som skal bruge til aktiviteten.

Stammekrig sætter hvert enkelt kollega i fokus, ingen kæde er som bekendt stærkere end det svageste led – og i opgaverne her, vil alle ’’led’’ være en nødvendighed for at nå i mål. Vi sørger for at have fokus på at styrke og udvikle områder, som alt sammen kan være med til at øge arbejdsglæden eller sammenholdet. Ønsker man derfor som afdeling at få udviklet et bestemt område, er muligheden der også for det.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.

Find lignende kurser

Se alle Udendørs Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Clear
Cache