Foredrag & Kultur Teambuilding

AWA foredrag og kurser sikrer jer inspiration og læring til at forstærke aktiviteternes lærings pointer. I kan dermed sikre jer et godt og fagligt forankret arrangement der kan tilpasses jeres aktuelle indsatsområder. Uanset, så har vi samlet en palette af kurser og foredrag, der kan give jeres arrangement et inspirerende indspark!

Teamkurser

Få en god ide til et læringsmæssigt indsatsområde til jeres næste firmaarrangement eller lederkonference. Teambuilding kan bruges til at udvikle holdninger og forbedre kommunikation og organisationens  mindset.

Hos AWA Teambuilding tilbyder vi en lang rækker teamkurser og workshops til teambuilding for virksomheder og organisationer.

Vær opmærksom på at vores ydelser ikke henvender sig til private arrangementer.

Vores læringsmoduler sætter fokus på forskellige indsatsområder . Det gør at disse med fordel kan sammensættes men en eller flere af vores teambuilding øvelser og dermed skabe den optimale læring.

 

“Vi gør sund fornuft til sund praksis”

Det som teambuilding kan er at sætte fokus på jeres mindset hos individet og tilliden i teamets. Dette er de 2 afgørende faktorer der afgør hvor meget af den viden og kompetence i ellers har der bliver til handling og dermed resultater

ET STÆRKT TEAM SKABER BUNDLINJE

Mindset er summen af de holdninger der er i teamets. Der er en række holdninger der fungerer særdeles godt når man skal præsterer sammen som team.

 

MINDSET X FÆRDIGHEDER = RESULTATER 

 

Vi har forskellige workshop i denne kategori der kan hjælpe jer med det indsats område i har fokus på.
  • Kommunikation
  • Motivation
  • Relationer
  • Teamwork

TEAMTRÆNING & ONBOARDING

Vi kan med fordel indgå med en eller flere aktiviteter i jeres lederuddannelse onboarding eller tilsvarende fast udviklings programmer. Vi tilpasser aktiviteten og lærings elementerne til jeres sprog og kultur så vi understøtter jeres forløb optimalt.

Er din virksomhed interesseret i teamkurser og læring, så kontakt os gerne. Vi besvarer gerne dine spørgsmål -.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.