Mord teambuilding i kolding

Mord i midtbyen

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-1000 Personer

 • Event kategori

  Udendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Kommunikation

  Innovation

 • Pris

  B - Mellem prisniveau

Mord i Midtbyen: Bliv Detektiv for en Dag

Tag springet ind i et univers fyldt med nervepirrende mysterier og kryptiske gåder sammen med dit team, og lad jer rive med af et hæsblæsende eventyr, der udspiller sig i hjertet af byens pulserende liv!

Sammen skal I udnytte jeres skarpeste detektivevner, kommunikere effektivt og samarbejde som aldrig før for at løse en række mystiske mord, der har rystet byen.

En Uforglemmelig Detektivoplevelse

Historien tager sin begyndelse med 8 brutale mord, der synes umulige at forbinde. Ofrene varierer drastisk i alder, livsstil og social status, hvilket efterlader flere spørgsmål end svar. Walter Crimes, en erfarne detektiv, er dog overbevist om, at der er en fællesnævner – en enkelt morder med et forstyrret sind. Og han har brug for jeres hjælp!

Med en detaljeret mappe i hænderne får I udleveret en liste over mulige mistænkte, våben, motiver og gerningssteder. Nu starter jeres mission: At tænke logisk, kommunikere klart og samarbejde som et sandt team for at sætte puslespillets brikker sammen og afsløre morderens identitet.

Undervejs vil I møde vidner, opsøge skjulte spor og tage kritiske beslutninger sammen. Kun gennem stærkt samarbejde og effektiv kommunikation vil I kunne binde enderne sammen og bringe retfærdighed til de uskyldige ofre.

En Oplevelse Ud Over Det Sædvanlig

Dette event er skræddersyet til firmaer, der ønsker at styrke samarbejdet i teamet og skabe varige bånd mellem kolleger. Det er perfekt for bynære firma-arrangementer, og vi tilbyder “Mord i Midtbyen” i alle de større byer i Danmark og internationalt.

Er jeres team klar til at tage udfordringen op, styrke jeres samarbejde og blive byens helte? Tag på denne nervepirrende og lærerige rejse sammen, og oplev magien ved teamwork og fælles problemløsning!

BOOK NU

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Udendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.