Champagnesabling teambuildingøvelser firma arrangement

Champagnesabling

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-50 Personer

 • Event kategori

  Mad og drinks

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  D - Få tilbud

DET ULTIMATIVE INDSLAG TIL TEAMBUILDING

Prøv en sjov stemningsskaber, hvor I med foredrag og undervisning lærer den ædle kunst fra landets førende ekspert.

Perfekt oplevelse med kunder eller kollegaer

Frisksablet champagne smager bare bedre! Og så er det en sjov oplevelse, at sable sin egen champagne sammen med kollegaerne, inden den skænkes. Skal du arrangere en teambuilding-dag, en reception eller et kundearrangement, er champagnesabling den perfekte oplevelse.

Imponerende sabler. Den franske sabelorden. Spændende våbenhistorie. Og ikke mindst, hvordan champagnesabling overhovedet startede. Det er blandt det, I først kommer til at høre dragende fortællinger om til foredraget. Det hele forestås af Marianne Sass Petersen, der er tidligere Danmarksmester og nu overdommer i champagnesabling. Hun har beskæftiget sig med den ædle kunst i adskillige år og er sammen med sine assistenter en særdeles populær foredragsholder og underviser i den festlige niche.

Efter de fængende fortællinger får I en sjov og grundig undervisning I, hvordan champagne bliver sablet korrekt. I lærer bl.a., hvordan I holder og sabler korrekt, om forskellige flasketyper, betydningen af champagnens temperatur, sikkerhed og så videre. Selve våbenet er også centralt, så I får bl.a. mulighed for at vælge mellem sabel og bajonet. Hvis I har mod på det, kan undervisningen udvides med flere teknikker og flaskestørrelser.

Smag den delikate champagne

De fleste sabler champagnen flot i første hug efter undervisningen, mens andre slår en ekstra gang for at få flasken op. Når flaskerne er åbnet af jer, smager I de forskellige champagner – på den måde indgår der også champagnesmagning i arrangementet! Undervisningen foregår med antikke sabler, nyere champagnesabler og bajonetter.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Mad og drinks Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.