Escaperoom I en box

Escape Room Timequest

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Indendørs Teambuildingøvelser

 • Lokation

  København

 • Indsatsområde

  Teamwork

  Motivation

  Relationer

 • Pris

  C - Nedre prisniveau

THE CUBE ESCAPEROOM!

Mærk pulsen stige med Københavns mest udfordrende Escape game oplevelse:

Leder du efter en nyt og intensivt teambuilding-eventyr i hjertet af København? Dit søg stopper her! Sammen med vores anerkendte partnerselskab, Timequest, er vi stolte af at løfte sløret for vores nyeste skud på stammen: “The Cube”, beliggende på den ikoniske Gothersgade.

Midt i byens pulserende liv, finder du nu en unik mulighed for at tage samarbejdet med dine kollegaer op på næste niveau. Fordel jer i hold og lad jer udfordre af en række fængslende gådebokse. Hvert hold jagter de eftertragtede Point Dukater, som bestemmer jeres placering på det spændingsfyldte scoreboard, hvor både jeres point og den afgørende nedtælling bliver vist. Med to sværhedsgrader er der både plads til de nye og de erfarne escape-gamere.

Hvad venter der inde i THE CUBE?

Forbered jer på en hjerte-bankende oplevelse, hvor sammenhold, konkurrence og kreativ tænkning går hånd i hånd. Dette er mere end bare et spil – det er en dybdegående teamaktivitet designet til at forstærke kommunikation, samarbejde og kreativ problemløsning. Og med over 70 gåder, spredt over 12 unikt designede “CUBES”, er der garanti for, at ingen øjeblikke bliver kedelige.

Vores 300 m^2 store facilitet på Gothersgade 101, nabo til den maleriske Kongens Have, tilbyder en perfekt start eller afslutning på din aften i byen. Hvad enten det er som en opvarmning til en lækker middag i byen eller som en sjov og anderledes fyraftensaktivitet.

Kom og oplev, hvorfor “The Cube” er det nye hit for escaperoom teambuilding i København. Aktiver hjernerne, skab uforglemmelige minder og byg stærkere relationer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores datterselskab Timequest Escaperooms i København!

 

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Indendørs Teambuildingøvelser Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.