Foredrag & Kultur Teambuilding

AWA foredrag og kurser sikrer jer inspiration og læring til at forstærke aktiviteternes lærings pointer. I kan dermed sikre jer et godt og fagligt forankret arrangement der kan tilpasses jeres aktuelle indsatsområder. . Uanset, så har vi samlet en palette af kurser og foredrag, der kan give jeres arrangement et inspirerende indspark!

Kunst  & Musik Teambuilding

Musik og kunst er en særdeles god måde at sætte gang i fællesskabsfølelsenog skabe stemning og energi . Selvom vores musikalske og kunstneriske aktiviteter er vidt forskellige, vil I opleve at de alle er spændende, inkluderende og en god måde at lære hinanden at kende på. Kunst skaber kultur og fælles visioner der vil blive husket længe efter arrangementet.

Mad & Drikkke Teambuilding

Et arrangement med gastronomi & cocktails, er en god måde er rigtig gode hvis I vil kombinere en eftermiddagsaktivitet med noget efterfølgende spisning. .Vælg mellem vores forskellig kokkeskoler eller drinks kurser.  Et firmaarrangement med kokkeskole eller drinks er en smart måde at få integreret bespisning og eller drinks og I har både teambuilding aktivitet og spisning samlet ét sted, og slipper for transport etc.

AWA – Indendørs teambuilding

Det danske vejr er særdeles velegnet til Med naturen eller byen som klasseværelse er der basis for en positiv og anderledes transformation af teamet. Selvom vores udendørs teambuilding aktiviteter er meget forskellige, vil i opleve de alle er motiverende og relationsskabende oplevelser der giver jer en optimal måde at forstærke jeres samarbejds kultur.

WA – Udendørs teambuilding

Med naturen eller byen som klasseværelse er der basis for en positiv og anderledes transformation af teamet. Selvom vores udendørs teambuilding aktiviteter er meget forskellige, vil i opleve de alle er motiverende og relationsskabende oplevelser der giver jer en optimal måde at forstærke jeres samarbejds kultur.

Teambuilding styrker medarbejderne – og bundlinjen

Teambuilding styrker medarbejdere og skaber langsigtede fordele for din virksomhed. Det giver bl.a. motivation og bedre samarbejde, - og sjove historier til frokosten. AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

 • vis alle
 • Indendørs
  Teambuilding
 • Udendørs
  Teambuilding
 • Musik & Kunst
  Teambuilding
 • Mad & drinks
  Teambuilding
 • Kurser /& Foredrag
  Teambuilding

Teamkurser

Få en god ide til et læringsmæssigt indsatsområde til jeres næste firmaarrangement eller lederkonference. Teambuilding kan bruges til at udvikle holdnninger og forbedre kommunikation og mindset.

Musikalsk & Kunstnerisk Teambuilding

Her kan i finde vores nøje udvalgte samling af musikalske og kunstneriske teambuilding aktiviteter. I vil med disse teamøvelser opleve at jeres næste firmaarrangement får sat fokus på kreativiteten og teamfølelsen igennem en lærerige og kreative teambuilding hvor musik og kunst løfter forandringsparatheden og teamspirit til nye højder.

MAD & DRINKS TEAMBUILDING

Få sæt gang i kommunikationen og samarbejdet med en af vores spændende drikke eller
madoplevelser der altid vækker begejstring som teamaktivitet. Her kan i lære at lave alt fra  flødeboller, til lækker gastronomi og cocktails. Kokkeskole som firmaarrangement er både sjovt og smart , idet man både har en teambuilding aktivitet og spisningen  samlet under samme tag.

Indendørs Teambuilding ideer

Her kan i udforske vores udvalg af indendørs aktiviteter til ethvert budget og smag. Vi har søgt at have en række teambuilding arrangementer der ikke bare er lærerige og sjove mens også er designet så alle kan være med . Det danske klima gør at indendørs teambuilding aktiviteter er det sikre valg når man skal arrangere et succesfuldt firmaevent.

Udendørs teambuilding

Udendørs teambuilding gør noget helt specielt ved deltagernes motivation og samhørighed. Det at komme væk fra de vante rammer på kontoret og ud i det fri og løse samarbejds øvelser sammen.  Solen og den friske luft skaber engagement og  højt humør blandt deltagerme og vi har samlet de bedste øvelser til at skabe

Har du en medarbejderstab, der trives med hinanden, har du større mulighed for en succesrig virksomhed. Er der ikke trivsel på en arbejdsplads, motiveres medarbejderne ikke til at levere og præstere 100 %. Derfor er medarbejdertrivsel vigtigt for at opretholde en dynamisk arbejdsplads. En god og populær metode til at skabe sammenhold på tværs af en virksomhed er blandt andet gennem teambuilding. Vores arrangementer er til både store-, små- og mellemvirksomheder.

Hos AWA tilbyder vi en lang rækker kurser og workshops til teambuilding til virksomheder og organisationer.
Vær opmærksom på at vores ydelser ikke henvender sig til private arrangementer. Vores teambuilding events henvender sig til alle typer virksomheder, og de giver god mulighed for medarbejderne at prøve nye ting eller sammen udfordre deres komfortzoner. Hvad enten det er hele virksomheden eller blot en afdeling i virksomheden, som har brug for teambuilding, har vi noget til alle.

Teambuilding København

Vores ydelser er primært teambuilding i København. Vi har flere forskellige arrangementer, og henvender os dermed til de fleste virksomheder uanset ønsker og behov. Vores arrangementer ligger ligeledes i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver økonomi. Vores priser at opdelt i fire kategorier - a, b, c og d. A, b og c er henholdsvis øvre, mellem og nedre prisniveau, mens kategori d er skræddersyet tilbud. Vores teambuilding i København henvender sig til alle, og vi kan tilbyde alle typer af arrangementer - lige fra ølsmagning og flødebollekursus til kapsejlads og bueskydning. Uanset som din virksomhed har lyst til madlavningskurser, fysisk krævende oplevelser eller hovedgrublende opgaver, så har vi events til enhver smag.

Teambuilding er god måde at involvere alle medarbejdere med hinanden.
Der er ingen, der bliver ekskluderet, hvilket er med til at give et styrket bånd på arbejdspladsen. Arrangementer med teambuilding bidrager til sjove historier i frokostpausen, og det giver medarbejderne mulighed for at skabe en intern oplevelse med hinanden. De vil få en oplevelse til fælles, som de alle kan snakke med om. Teambuilding i København er godt til at sammenryste alle medarbejderne. Er din virksomhed interesseret i teambuilding, så kontakt os gerne. Vi besvarer gerne dine spørgsmål - store som små.

 

Musikalsk Teambuilding

 

Når vi laver musikalsk teambuilding  spiller deltagere  på instrumenter og/eller synger sammen. Musikken er i årtusinder blevet brugt til at skabe fællesskaber samt skabe engagement og teamånd. Samtidigt er vores musikteambuilding en stærk metafor for forandring og det at skulle bevæge sig ind i nye områder og den energi der ligger i at blive dygtigere til nye ting.  Alle mennesker sætter pris på musik og vil kunne bidrage til oplevelsen.  Vores musikalske aktiviteter spænder fra Violinspil til Haka men kan kun lykkedes pga. vores smarte teknikker og systemer der accelerer læringen og sikrer at kvaliteten er til at holde ud .

Kunstnerisk Teambuilding

 

Du og dine kollegaer vil opleve hvordan i igennem fordybelse i musik og kunst vil bringe jeres hjerner i en anden tilstand der skaber nye eurologiske forbindelser og åbner op for muligheder og innovation. Hjernen  består af 100 milliarder neuroner, hvor hver enkelt neuron igen  er forbundet med  tusind andre. Så man kan nemt forstille sig de nye veje der bliver skabt når et team laver musik og kunstnerisk teambuildingsammen for første gang.

Flow

 

Flow er defineret som tilstanden vi oplever under kunstnerisk aktivitet eller når vi er i en balanceret udfordring / kompetence kanal. Tilstanden  får deltagerne til at glemme tid og sted og giver ofte en stærke følelse af mening motivation og styrke.

Kokkeskole som teambuilding

Når man skal arrangere en teamdag skal der som oftest planlægges lokaler aktivitet samt bespisning. Dette er mange elementer der skal spille sammen og som samlet kan blive en relativ dyr affære. Det kan derfor varmt anbefales at vælge en kokkeskole ellercocktailkursus idet man slår 2 fluer med et smæk men også får et sjov og lærerig firmaarrangement.

Vi bruger udelukkende samarbejdspartnere i denne kategori. Disse er udvalgt nøje så de kan levere samme høje standard som vi selv sigter efter. Man kan principielt booke direkte hos en kokkeskole men risikere at komme galt afsted og vores priser matcher dem i alligevel skal betale.

 

ONLINE TEAMBUILDING 

 

Under Corona nedlukningen havde vi stor succes med at tilbyde eksempelvis Cocktail kurser og flødebolle kurser som en online teamaktivitet . Her sendte vi materialerne til deltagerne inden og de kunne så online blive instrueret og grine sammen. De kan evt kombineres med en af vores andre online teambuilding aktiviteter der kan findes under kategorien Indendørs teambuidling.

Indendørs Teambuilding

Skal i have en garanteret succes til jeres næste formaevent har vi samlet markedets stærkeste sortiment af gennemtestede og sjove teambuilding opgaver.

 

Escapegames

En del af vores dna er vores 100% ejede Escaperoom Timequest som var det første escapegame i Skandinavien. Vi har således en række mobile escapegames i en liga for sig selv i det danske marked. Vores klassiske “Beat the box” der sætter silotankegangen udenfor døren eller vores ekstremt populære “Escapaegame Arena” hvor de krative og finurlige gådekasser i topkvalitet er meget efterspurgte.

 

Teknologiske Teambuilding

Fremtiden er her allerede. Vi har udviklet en række lærerige og sjove temaktiviteter med fokus på teknologi og samarbejde. Robot revoultion lærer deltagerne at programmere og styre robotter. Drone kontrol lærer i at styre og navigere en drone. Herudover har vi en række spændende teamaktiviteter der bruger Virtuel reality .

Her kan i finde en række Udendørs teambuilding øvelser der er nøje udvalgt til til dig og dit team . Hvis i ønsker en kombination af kreative teamaktiviteter og masser af frisk luft så er det her i det findes . Med naturen eller byen som klasseværelse er der basis for et positiv og engagements skabende firma arrangement for dig og dine kollegaer.

Teambuilding i det fri

Skriv til os og vi kan finder vi sammen netop den teamaktivitet der passer til jeres næste arrangement. Uanset om du ønsker teambuilding i København eller i skovene i Vejle så har vi flere super muligheder.

Teambuilding med GPS

Vi har en række aktiviteter der er Gps teambuilding via iPads og kan tilpasses jeres lokation og oven i købet kan skræddersyes med med jeres egne spørgsmål og teambuilding missioner.Der er et masser af spændende muligheder i den danske natur både i by eller området ved jeres kontor eller konference sted.

Escapegame i naturen

I skovene udbyder vi blandt andet vores populære og gennemførste escape game “Escape the forest” der sammen med vores gps teamaktiviteter er blandt de mest populære udendørs teambuilding aktiviteter.

Udendørs teamaktiviteter er en effektiv metode til at skabe mere engagement i teamet.I vil uanset hvad i vælger dog opleve at de alle er såvel motiverende som relationsskabende og serveret med professionalisme og integritet af vores dygtige gamemastere.

Hos AWA tilbyder vi en lang rækker kurser og workshops til teambuilding til virksomheder og organisationer.
Vær opmærksom på at vores ydelser ikke henvender sig til private arrangementer. Vores teambuilding events henvender sig til alle typer virksomheder, og de giver god mulighed for medarbejderne at prøve nye ting eller sammen udfordre deres komfortzoner. Hvad enten det er hele virksomheden eller blot en afdeling i virksomheden, som har brug for teambuilding, har vi noget til alle.

Teambuilding København

Vores ydelser er primært teambuilding i København. Vi har flere forskellige arrangementer, og henvender os dermed til de fleste virksomheder uanset ønsker og behov. Vores arrangementer ligger ligeledes i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver økonomi. Vores priser at opdelt i fire kategorier - a, b, c og d. A, b og c er henholdsvis øvre, mellem og nedre prisniveau, mens kategori d er skræddersyet tilbud. Vores teambuilding i København henvender sig til alle, og vi kan tilbyde alle typer af arrangementer - lige fra ølsmagning og flødebollekursus til kapsejlads og bueskydning. Uanset som din virksomhed har lyst til madlavningskurser, fysisk krævende oplevelser eller hovedgrublende opgaver, så har vi events til enhver smag.

Teambuilding er god måde at involvere alle medarbejdere med hinanden.
Der er ingen, der bliver ekskluderet, hvilket er med til at give et styrket bånd på arbejdspladsen. Arrangementer med teambuilding bidrager til sjove historier i frokostpausen, og det giver medarbejderne mulighed for at skabe en intern oplevelse med hinanden. De vil få en oplevelse til fælles, som de alle kan snakke med om. Teambuilding i København er godt til at sammenryste alle medarbejderne. Er din virksomhed interesseret i teambuilding, så kontakt os gerne. Vi besvarer gerne dine spørgsmål - store som små.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Clear
Cache