samarbejdsøvelse med dans og musik er en sjov team building øvelse der skaber relationer

Moderne Dans

Indhent tilbud
 • Antal deltagere

  10-100 Personer

 • Event kategori

  Teambuilding Musik & kunst

 • Lokation

  Hele landet

 • Indsatsområde

  Motivation

  Innovation

  Relationer

 • Pris

  C - Nedre prisniveau

After Work Arrangement byder op til dans, så kridt danseskoene og få gang i kroppen til en herlig svingom.

1. Del – Foredrag

Velkommen til en tur igennem dansens spændende og udfordrende univers. Et univers som byder på 1,5 times, kreativitet, konkurrence og en masse glæde og god musik. Vi præsenterer jer for et dygtigt mandskab, bestående af en-to instruktører der begge er tidligere professionelle dansere. Der undervises med humor og charme, på en måde så alle kan følge med. Alle danse vil føles fantastisk befriende, idet vi slipper os selv fri og blot har det sjovt.Der vælges én af følgende danse, og den vil være fokuspunktet under dagens danseaktivitet.

Disco

Slip hæmningerne løs med den altid populære disco, hvor I får mulighed for at danse som en anden John Travolta. Et rigtigt underholdende indslag hvor I får løst kroppen op med et godt grin. I vil lære forskellige disco moves og små simple serier. Timen slutter af med den traditionelle soul train, hvor alle viser hvad de kan, mens de danser ned igennem rækkerne. Groovy Line Dance

En mere moderne varation er Line Dance til soul musik. I vil lære forskellige serier med vuggende hofter og groovy moves. Groovy Line Dance er et sikkert hit, da det er nyt og anderledes. Trinene bliver gennemgået grundigt inden vi sætter det sammen til små simple serier, som gentages til alle retninger.

2 Del. – Praksis

Lanciers

Ønsker du et ekstraordinært og festligt indslag til jeres fest, er lanciers det helt rigtige valg. Det blander folk sammen på en anderledes kultiveret måde. For nogle er det helt nyt, mens for andre vil det være et tilbageglimt fra gymnasietiden. Uanset hvad, så er det med sikkerhed en succes, og selv dem der har lidt modstand på at skulle danse, ender med at have en fantastisk oplevelse.

Tango

Tango er en passioneret dans, som dybest set handler om at lære at gå sammen. Du kan blive opslugt allerede på en intro, hvor I lærer at gå sammen, og hvor manden lære at ”invitere” kvinden til at følge ham i de trin han fører. Det er en sanselig og anderledes oplevelse, som fører dig ind i nuet. Vi starter altid med en åben ”favntagelse”, så vi ikke kommer ud i at overtræde nogens grænser. Vi skifter partner undervejs, så alle får chancen for at danse med en af det modsatte køn. I bliver undervist af et erfarent tango par, som også vil give jer et lille show. I kan vælge at danse til traditionelt tangomusik eller I kan danse til den mere moderne nuevo tango.

Få teambuilding sparring

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event .
DD slash MM slash YYYY
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.
'

Find lignende teambuilding aktiviteter

Se alle Teambuilding Musik & kunst Teambuilding events

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen til sparring om dit næste teambuilding event og glæder os til at høre fra dig.

AWA henvender sig kun til virksomheder og organisationer, og arrangerer derfor ikke events og teambuilding for private.

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.